Raskrinkavanje.ba

BPortal (.icu) → NANA FATA ORLOVIĆ PORUČILA IZ BOLNICE: “BRADATE SPODOBE KOJE MI URLAJU I PIŠAJU ISRED KUĆE ĆE ZAPAMTITI SVOGA BOGA ČIM IZAĐEM..”

09.06.2021
Tekst članka

FATA ORLOVIĆ I RUŠENJE BESPRAVNO IZGRAĐENE CRKVE U NJENOM DVORIŠTU JE DEFINITIVNO OBUZEO SVE BALKANSKE MEDIJE, A DRUŠTVENE MREŽE SU IZGORJELE POSLIJE NJENE IZJAVE JUTROS SAM POPILA NAJSLAĐU KAFU KAKO VIŠE NEMA CRKVE U MOM DVORIŠTU

Cijeli proces je izazvao veliku pompu u medijima, a opet su se uzburkali neki stari duhovi iz devedesetih godina prošlog vijeka. Nije ni bila svjesna da će već prvu noć pred njenu kuću dolaziti mladići u alkoholiziranom stanju koji su pjevali četničke pjesme i koji su ljubili zemlju na kojoj je bila sagrađena crkva, uz miuziku koja je treštala iz auta.

Sve to ona je trpila dva dana, kada joj je pozlilo i onda je završila u UKCu Tuzla.

Moramo podsjetiti da je ona na ovoj klinici bila još u martu mjesecu prošle godine zbog istog problema, a sada joj se situacija opet iskomplikovala od silnog stresa u prethodnim danima. Kako je glasogovornica UKC Tuzla kazala za medije, njeno stanje je trenutno stabilno, a oglasila se i sama Fata Orlović, koja je kazala da je niko neće otjerati sa njenog ognjišta, a bradatih spodoba se nagledala tokom rata i oni su joj ustvari i ubili muža.

Obećala je da će u njoj da proradi inat i definitivno će da u inat svima ostane na svom ognjištu, zbog toga što, ako je preživjela 1992. godinu, preživjeće i ovo danas. Gradonačelnik Bratunca je isto tako pokrenuo incijativu za izgradnju memorijalnog centra u sred Bratunca, kao kompenzaciju za crkvu koja je srušena. Očigledno je ad ćemo i u narednom periodu imati dosta afera koje su vezane za rušenje ove crkve

Članak indeksiran 14.06.2021. Zadnji put osvježen 14.06.2021.

Ocijenjeno u analizi