Nana Fata Orlović poručila iz bolnice: “Bradate spodobe koje mi urlaju i pišaju isred kuće će ZAPAMTITI SVOGA BOGA čim izađem..” (FOTO)

Izvor/medij: Cenzurisano
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: Anonimni portali iskoristili hospitalizaciju Fate Orlović za lov na klikove

Tema koja je preplavila sve medije i portale svakako je rušenje crkve u dvorištu Fate Orlović, koja je tu bila bespravno izgrađena, još za vrijeme rata. Nakon rušenja crkve, Fata je sve digla na noge kada je izjavila da je popila jednu od najslađih kahvi u svom životu jer joj crkva konačno nije zaklanjala prelijepi pogled koji je ona imala sa svoje terase. Sve ovo je diglo veliku prašinu u medijima, pa su se stari duhovi ipet uzburkali, ljudi prosto ne prestaju sa komentarisanjem na društvenim mrežama.

Fata nije bila ni svjesna šta je pokrenula tom svojom izjavom, pa su odmah istu noć pred njenu kuću dolazili mladići u autima i pjevali joj četničke pjesme, pa su čak i ljubili zemlju na kojoj je bila sagrađena crkva. Ona je to tako slušala i trpjela dva dana, kada joj je pozlilo pa je odmah prevezena u UKC Tuzla. Ukoliko ne znate, ona je u martu prošle godine bila na ovoj klinici zbog istog problema, ali ovih poslednjih dana joj jes stanje pogoršalo zbog čitavog stresa koji je proživjela prethodnih dana. Glasnogovornica UKC-a Tuzla je za BH medije izjavila da je njeno stanje trenutno stabilno i da je sve uredu sa njom.

Čak se oglasila i sama Fata Orlović, koja je rekla da je niko neće otjerati sa njenog ognjišta, i da se ona bradatih spodoba nagledala u ratu, koji su joj zapravo i ubili muža. Rekla je da će u njoj proraditi inat, jer je sa njenog niko otjerati ne može, i ako je preživjela 1992.godinu, da može onda sve. Gradonačelnik Bratunca je također pokrenuo inicijativu za izgradnjom memorijalnog centra u sred Bratunca, kao kompenzaciju za srušenu ccrkvu. Očito je da ćemo i u narednom periodu imati jako puno afera vezano za rušenje crkve.

 

Članak indeksiran 12. 06. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me