Raskrinkavanje.ba

Cvjetno carstvo → NAPOKON ISTINA! Evo ko je ubio Mateja Periša!

29.04.2023
Tekst članka

Moramo reći kako je Matej Periš do skoro godinu dana bio glavna vest u celoj regiji. Da podsetimo, on je nestao na dočeku nove 2022 godine a punih šest meseci trajal je potraga za njim, da bi se na kraju njegovo telo pronašlo u Dunavu. Kasnije se ispostavilo se sa obdukcijom da je bio pod dejstvom opojnih sredstaa i da se na kraju samo udavio, jer je u pola tri ujutro, ušao u ledenu Savu i za njega više nije bilo spasa.

Tako je u toku same istrage jako pno se pominjala i njegova gazdarica Maja Sopta, koja je bila iste noći u Beogradu, i da je sa njegovoga mobitelja poslednjih poziv upućen baš njoj. Jako puno izjava je ona dala nakon toga, a mnogi se slažu da je njena priča za novogodišnju noć puna rupa, i da sigurno nešto laže. Maja Sopta se nakon njegovog pronalaska 18 maja, preselila u Podstranu, jer nije mogla da živi od novinaraa koji su je saletali skoro svaki dan.

Kasnije je na sve to isplivala je i optužnica protiv njegovog oca Gorana, kao i brata Vićenca Sopte. „Okrivljeni je dužan da, do zakonskog okončanja postupka kao i okončanja postupka za izvršenje prekršajnog rešenja, odmah obavesti sud o promeni stana. adresu ili nameru da promeni prebivalište. Ako to ne učini, sud će poziv ili rešenje, koje ne može da uruči okrivljenom zbog neprijavljivanja promene adrese ili zbog očiglednog izbegavanja da ih primi, istaknuti na oglasnoj tabli suda, a nakon osmog dana od objavljivanja na oglasnoj tabli, smatraće se da je dostava uredno obavljena”, stoji u samoj optužnici. 

Članak indeksiran 16.05.2023. Zadnji put osvježen 16.05.2023.

Ocijenjeno u analizi