Naš krajnji cilj je razaranje i uništenje obitelji

Izvor/medij: Republika.eu
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne postoji “plan za demontiranje porodice"

"Ovdje se ne radi o pravima homoseksualaca na brak, već o tome, da instituciju i brak, kao takav, odnosno obitelj, treba – demontirati! Obitelj ne treba dalje postojati u klasičnom obliku.

Homoseksualni aktivist Maša Gesen, koja je uz to i novinar, ruski pisac i bivši direktor ruskog izdanja "Radio Sloboda", koja, kako sama tvrdi, ima i američko državljanstvo, predstavila je, kako izvještava portal vestinet, javnosti planove, realne borbe za uvođenje istopolnih "brakova". 

Tijekom diskusije u Sidneyu, u kojoj je i ona sudjelovala i tom prilikom, u jednom trenutku, ona otvoreno priznaje, da je svrha ovog "rata", ne borba za stjecanje jednakosti u društvu, lezbo i gej populacije, već je pozadina svega ostvariti cilj koji traži - punu demontažu i uništenje obitelji!

"Ovdje se ne radi o pravima homoseksualaca na brak, već o tome, da instituciju i brak, kao takav, odnosno obitelj, treba – demontirati! Obitelj ne treba dalje postojati u klasičnom obliku. Borba homoseksualaca "za brak" obično krije ono, šta planiramo učiniti supružanskom paru, kada postignemo cilj. Priče o tome, da institucija obitelji pri tome, neće pretrpjeti nikakvih izmjena i promjena, nisu istinite", tvrdi ona.

Gesenova veruje, da se ova institucija mora promjeniti. "Po mom mišljenju, obitelj dalje, uopće ne bi trebala kao takva postojati," – direktno i bez okolišanja je izjavila i dodala, da joj se sviđa biti sudionikom u stvaranju mitova, čiji je cilj, drugačiji od uobičajenog.

Kako bi ilustrirala potrebu eliminiranja obitelji, ona je kao primjer navela svoju „obitelj“, gde troje djece, imaju petoro odraslih roditelja, koji ih odgajaju i podižu. Prema njenim proračunima, „petoro roditelja su podijeljeni u dvije grupe od po tri". Maša Gesen dalje kaže kako želi živjeti u takvom pravnom sustavu koji će imati sposobnost da legalizira tu realnost, tako da se ne slaže sa institucijom braka i obitelji"!

Članak indeksiran 04. 09. 2019 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me