Raskrinkavanje.ba

Bosanska dijaspora → Naučnici u Medini otkrili lijek za Covid-19 i to u pravi čas. Lijek se temelji na islamskoj medicinskoj praksi. Podijelite ovu objavu!

20.06.2020
Tekst članka

Svi pacijenti do sada su uspješno tretirani... Istraživači sa univerziteta “At-Taiba” u Medini otkrili su lijek za Covid-19 koronavirus u pravi čas

Svi pacijenti do sada su uspješno tretirani…

Istraživači sa univerziteta “At-Taiba” u Medini otkrili su lijek za Covid-19 koronavirus u pravi čas, budući da mnogi stručnjaci očekuju i drugi val, piše muslimink.com.

Ukratko, lijek se temelji na islamskoj medicinskoj praksi, a sastoji od sjemena čurekota, kamilice i domaćeg meda, i svi pacijenti do sada su uspješno tretirani!

Liječenje 5x dnevno:

1 supena kašika čurekota
1 čajna kašika mljevene kamilice
1 supena kašika domaćeg meda

Promješati i dobro sažvakati. Nakon 7 dana smanjiti dozu 1x dnevno do potpunog oporavka.

Ukoliko postoji otežano disanje udisati paru od istih sastojaka kroz nebulizator ili podgrijavajući na laganoj vatri, 5-6 puta dnevno.

Dr Salah Mohammed El Sayed, šef tima od deset istraživača, rekao je:

„Allahovom milošću, svi pacijenti koronavirusa [Covid19] koji su koristili ovaj tretman, TaibUVID, su izliječeni, a pripremali su ga u svojim domovima. Pacijentu nije trebalo više od jedne nedelje da se oporavi.”

„Objavili smo terapeutski protokol u medicinskom časopisu kako bi mu svi mogli pristupiti. Možda nekome dragom možemo spasiti život, a koliko ih je! Allah zna namjere. Allahovom milošću su se svi slučajevi oporavili”, rekao je.

Izvorni članak na engleskom jeziku možete pročitati ovdje.DODATAK: O djelatnosti čurekota (crni kim, nigella sativa) u borbi protiv Covid-19 govorili smo i ranije, a može poslužiti i kao preventiva.

Povrh toga, čurekot je izuzetno zdrav za jačanje imuniteta, a koristi se i kao lijek za preko 150 bolesti.

“U sjemenu čurekota (crni kim, lat. nigella sativa, eng. black seed) nalazi se lijek za sve osim smrti” – glasi vjerodostojan hadis našeg poslanika s.a.w.s.

Uz pomoć ulja čurekota mnogi su riješili probleme sa visokim pritiskom, dijabetesom, štitnom žlijezdom, astmom, i brojnim drugim bolestima, a oni koji su zdravi osjećaju više snage, energije, ‘elana’ nego ikad prije i postaju otporniji na gripe i viruse!

KAKO? Naše tijelo već posjeduje samoiscjeliteljske sposobnosti. Kad se porežete, rana sama zaraste, zar ne? Naravno, naše tijelo može da učini i puno više, samo ako mu pružimo priliku…

Ulje čurekota snabdjeva tijelo sa preko stotinu vitamina, minerala, i hranljivih tvari koji u svom savršenom prirodnom skladu ujedno vrše detoksifikaciju ogranizma i dovode imunološki sustav do samog vrhunca… i to za samo 8-12 sedmica❗

U takvom stanju tijelo odbija samo od sebe gotovo svaki vid bolesti a mi se osjećamo mnogo bolje, vedrije i u punoj snazi ❗

✅ Više energije, elana
✅ Manje gripe i bolesti
✅ Bolja memorija, koncentracija
✅ Zaštita od koronavirusa*
✅ Bolji rezultati na treningu
✅ Manje nervoze, depresije
✅ Bolji ‘ljubavni život’
✅ Preventiva od raka +150 bolesti

✅ Regulisan šećer, masnoće, pritisak

akos.ba

Članak indeksiran 02.07.2020. Zadnji put osvježen 02.07.2020.

Ocijenjeno u analizi