NAUČNIK OBJASNIO KAKO ALUMINIJSKA FOLIJA LIJEČI: Od bolova u leđima, do gripe i prehlade, EVO KAKO

Izvor/medij: 24h
Ocjena: Pseudonauka
Raskrinkano u: Lažna vijest o ljekovitosti aluminijumske folije

Mnogi alternativni liječnici tvrde da aluminijska folija može biti odlična zamjena za štetne i skupe lijekove.

Ruski i kineski iscjelitelji već godinama koriste njena svojstva uz čiju pomoć na jednostavan i prirodan način uklanjaju razne zdravstvene tegobe.

Čak se i psihoterapeut Wilhelm Reich, učenik poznatog i cijenjenog austrijskog neurologa i utemeljitelja psihoanalize S. Freuda, u nekoliko svojih stručnih djela osvrnuo na praksu i način ove vrste liječenja.

Prema dugogodišnjem iskustvu alternativnih liječnika, aluminijska folija vrlo efikasno i brzo može eliminirati…

bolove kralježnice, vrata, ruku, koljena, stopala, zglobova
bolove u mišićima
posljedice upalnih procesa
postoperativne ožiljke 
opekline

Ruski znanstvenik A.V. Skvorcov sljedećim riječima opisuje njenu čudesnu moć:

“Kod iscjeljenja, često se koriste posebna energostruktuirajuća sredstva, kao što su proizvodi od aluminijske folije.  U ljudskom organizmu postoje posebne matične stanice, koje se neprestano prožimaju s matičnim poljem Zemlje.

Iz različitih razloga, ovo polje se deformira, uslijed čega se narušava i energetska prehrana matičnih stanica. Površina folije odražava matično polje Zemlje i kao ogromno fokusirajuće povećalo, pojačava ga nekoliko puta, što omogućuje da se povrati poremećena interakcija između stanica i matičnog polja.“

 

Oblozi protiv bolova u mišićima i zglobovima 

Prema uputama kineskih, ali i mnogih drugih alternativnih liječnika, aluminijska folija se u svrhu liječenja upotrebljava vanjskom terapijom. 

Ovim tretmanom moguće je ublažiti mnoge tegobe, poput bolova u vratu, leđima, rukama, nogama i zglobovima.  Učinkovita je i kod išijasa, reumatoidnog artritisa, gihta, bolova u peti (petnog trna).  Dokazano ublažava i bolove na postoperativnim ožiljcima.

 

Primjena: 

Položite aluminijsku foliju na bolno mjesto i učvrstite zavojem ili flasterom. Ostavite da djeluje cijeli dan ili tijekom noći.

U slučaju da se radi o bolovima ruke, lakta, koljena, noge ili prstiju, foliju možete sasvim omotati oko ekstremiteta i također učvrstiti zavojem, flasterom ili običnom ljepljivom trakom. 

Terapiju provodite u razdoblju od 10-12 dana, nakon čega je potrebno napraviti pauzu od 1-2 sedmice. 

Ako se tegobe nastave, terapiju možete ponoviti.

 

Tretman protiv gripe i prehlade

Aluminijska folija može biti odličan saveznik u borbi protiv infekcija. 

Tretmanom aluminijskom folijom kojim možete u samo nekoliko dana, bez nepotrebnog korištenja štetnih lijekova, nadjačati čak i jaku prehladu.  

Tretman protiv upala trebate provoditi na sljedeći način:  Foliju omotajte oko stopala u 5-7 slojeva, a između svakog sloja folije stavite pamučnu tkaninu ili papir. 

Ovaj oblog ostavite da djeluje oko sat vremena, a potom ga skinite. Nakon 2 sata, stavite novi oblog koji također ostavite da djeluje sat vremena. Slijedi druga pauza od dva sata, a potom stavite i posljednji, treći oblog. Liječenje traje sedam dana.

 

 

Svejedno je koju stranu folije koristitite – jednako su djelotvorne.

(Novi.ba/ alternativa-za-vas)

Izvor vijesti: / novi.ba

Članak indeksiran 21. 11. 2019 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me