NAVALIO KO MUTAV NA TELEFON.. RETKA SLIKA MILOŠA BIKOVIĆA U OBAVLJANJU INTIMNIH POTREBA: ŽENE POLUDELE…(FOTO)

Izvor/medij: Vašglas
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

-

Jako puno puta smo pisali članke u kojima smo pisali o starim dobrim glumcima koji su obilježili balkansku filmsku scenu, i goborili kako će se jako teško roditi ponovo neki Bata Živojinović ili Ljubiša Samardžić. Dovoljno je samo pogledati Batu Stojkovića i njegova djela koja su monumentalna, i koja su neponovljiva, ali opet iz Srbije nam sa vremena na vrijeme kapne poneka nova glumačka nada. 

Sadržaj se nastavlja nako oglasa

Zna se jako dobro da je najjača škola glume baš u ovoj zemlji, i da su oni postavili neke jako visoke norme po pitanju glume i samih filmskih ili pozorišnih djela. Mi danas govorimo o novom talasu glumaca u Srbiji, koji predvodi mladi Miloš Biković, koji se proslavio u hit seriji/filmu “Montevideo bog te video”. 

To mu je bila odskočna daska za daljnji uspjeh u karijeri, a ako spojimo njegov talenat sa dobrim izgledom, onda je to dobitna karta za Holivud. odmah nakon te serije je imao još par projekata, a onda je preko noći postao velika nada u Rusiji, te se obogatio i postao jedan od najplaćenijih srpskih glumaca. Nakon toga, slijedi još jedan veliki uspjeh u jako gledanom projektu “Južni vetar”, koji je oborio sve rekorde gledanosti ne samo u Srbiji, nego u cijeloj regiji. 

Njegov Instagram profil definitivno gori, a žene se bukvalno otimaju za njega, ali on uopšte ne obraća puno pažnje na sve to. Sada je isplivala jedna njegova fotka iz centra grada, gdje je sa prijateljima bio na ručku. Stalno je konobara pitao kada će stići njegova pasta, a kada je došla. počistio je u rekordnom vremenu..

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me