Nemačka vlada nalaže deci iz siromašnih porodica da se bave prostitucijom

Izvor/medij: Nulta tačka
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest Dezinformacija
Raskrinkano u: Njemačka ne upućuje djecu na prostituciju

Nemačka vlada je počela da upućuje decu iz siromašnih porodica da se okrenu prostituciji kao održivom sredstvu za zaradu dodatnog novca.

Nova knjiga za decu koju je odobrila vlada deli se deci u Berlinu kako bi ih naučila o „koristima prostitucije“.

Uznemirujuća knjiga pod nazivom „Rozi treba novac“ kreirana je za decu uzrasta od 6 do 12 godina čiji roditelji ili članovi porodice možda imaju finansijskih poteškoća.

 

Infowars.com izveštava: Berlinska službenica za jednake mogućnosti Kerstin Dobrik objasnila je da su meštani okruga crvenih fenjera pitali vladu kako da razgovaraju sa decom o seksualnom radu.

Dobrik je rekla: „Naručena je knjiga za decu koja je pokušala da objasni deci šta se tamo dešava. Zanimljivo je da su opsežna istraživanja pokazala da obrazovne knjige za decu od 10 i više godina izbegavaju ovo objašnjenje”.

Knjiga je takođe nastala uz pomoć „osnovaca i drugih ljudi“ u zajednici, kaže Dobrik.

 

S obzirom da je deo materijala u knjizi izuzetno slikovit, uznemirujuće je što su u njenom stvaranju učestvovala i mala deca.

„Rozi treba novac“

Dole se može videti jedna slika iz knjige gde je eksplicitno prikazan seks.

 

 

 

Prema rečima jedne aktivistkinje za prava žena, knjiga „govori o majci iz Bugarske, koja je primorana da ostavi svoju decu da bi otišla u Berlin i da bi je nemački muškarci silovali za novac“.

Knjiga je napisana iz perspektive deteta koje traži prostitutku po imenu Rozi, bugarsku majku.

Kada dete pronađe Rozi, ona saznaje da žena upražnjava seks za novac i da se kondomi koriste za sprečavanje bolesti i trudnoće.

„Rozi treba novac“

Rozi kaže mladoj devojci: „Muškarci žele da stave svoj penis u moju vaginu. Nekoliko puta unutra i nekoliko puta – i gotovo. Nema ništa više od toga”.

Ovo jasno umanjuje značaj tamnije strane prostitucije i tretmana mnogih žena u industriji.

Kao što je Reduxx tačno primetio, „Bizarno, knjiga se završava citatima dece i mladih ljudi koji žive u oblastima gde se odvija ulična prostitucija. Većina sentimenta je pretežno negativna i predstavljena kao primeri stavova prema prostituciji kod mladih koji zahtevaju diskusiju”.

Deca koja zapravo žive u četvrtima crvenih fenjera rekla su da ih je „stid da žive“ tamo, „ne mogu dobro da spavaju“, „plaše se Džonovih“ i da lokalne žene „pate“.

U utorak su nemački stanovnici prijavili Reduxx-u da je PDF datoteka koja sadrži knjigu na veb stranici vlade Berlina uklonjena.

Korisnik X-y je upitao: „Ova Nemačka?“ kao odgovor na knjigu o prostituciji, pružajući link do članka o eksperimentu koji je odobrio i finansijski podržao Berlinski Senat, a koji je poslao siročad da žive sa poznatim pedofilima.

Izveštaj od 560 stranica koji je 2021. godine pokrio Daily Beast detaljno opisuje kako su nemačke časne sestre koje su vodile samostan 1960-ih i 1970-ih „iznajmljivale” dečake siročad biznismenima i sveštenstvu koji bi ih silovali pre nego što bi ih poslali nazad u sirotište.

Ranije ove godine, Infovors je pisao o dnevnim centrima u Nemačkoj koji uznemirujuće ohrabruju malu decu da istražuju svoju seksualnost u posebnim „sobama za masturbaciju“, prenose nemački mediji.

U izveštaju Die Welt-a se govori o tome kako se pokvarena praksa seksualizacije u vrtićima odvija u dva obdaništa u nemačkoj državi Severna Rajna-Vestfalija.

Čini se da je Nemačka možda na čelu seksualizacije dece koju promoviše moderna krajnja levica širom sveta.

Nulta Tačka/InfoWars

Članak indeksiran 08. 11. 2023 Zadnji put osvježen prije 3 sedmicu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me