Raskrinkavanje.ba

Facebook profili i stranice → Nemanja Blagojević: Čemu služe boce i koju bocu primiti?

11.05.2021
Tekst članka

ČEMU SLUŽE BOCE i KOJU BOCU PRIMITI?

*Baveći se radiostezijom, naukom koja ispituje zračenja(ljudska – aurična, kosmička, zemljana, tehnološka), spoznao sam da svaka stvar ima svoju frekfenciju i svaka stvar zrači tj. isijava u određenom rasponu i određene snage(mereno u bovisima).

*Osnovni parametri koji se mere pri ispitivanju ljudske aure su snaga njenog isijavanja u bovisima, procenat i snaga eteričnog tela čoveka, uticaj tehnoloških, kosmičkih i drugih zračenja i uticaj raznih negativnih energija na čoveka.

*Svaka vrsta zračenja i energetskog uticaja na telo čoveka, slabi njegova suptilana energetska tela sto potom dovodi da pada imunog sistema, odliva energje, volje ,snage, potom do pojave teških i kompulsivnih misli i emocija i na kraju do fizicke bolesti.

*Na ideju da ispitam delovanje va** cina na čoveka navelo me je to što sam svoje dete morao odvesti da redovnu dečiju va *** naciju. Radi se o regularnim dozama, za razliku od M. M. R, još nekompromitovanih – da kažemo „bezbednim“. Pre primanja doze beba je imala snagu eteričnog tela od 100 posto, što je normalno za skoro sve bebe. Posle primanja doze snaga eteričnog tela joj je opala na 60 posto. Ovo nije kritično stanje i neće ostaviti veće posledice, ali postavlja pitanje kako deluju druge doze i šta ako neka beba ima već oslabljeno eterično telo, kako će njen organizam delovati nakon neke još štetnije va** cine,

*Verovatno vas interesuje kako ove šišmiš boce deluju na coveka i koliko smanjuju snagu eteričnog tela? Prvo da naglasim da merenja nisu pouzdana i da su ovo moja merenja(koja se poklapaju sa istraživanjima drugih radiostezista), koja ne treba shvatiti kao apsolutnu istinu,ali treba ih uzeti u ozbiljno razmatranje od strane medicinske struke, jer smo do sada valjda svi shvatili da naša tela imaju i svoje energetsko isijavanje kao i sve drugo na svetu.

*P* izer boca smanjuje snagu eteričnog tela preko 90 posto, Moderna smanjuje oko 77 posto, Astra zeneka oko 82 posto, Sputnjik oko 34 posto, Sinfarm oko 18 posto. Pa eto ako bas morate primiti dozu,sada znate moje misljenje. Napomenuo bi da svaka revakcinacija potvrdjuje i dodaje na već učinjenu štetu.

*Ako bi smo gledali koliko je koja boca uskalađena sa najuzvišenijom vizijom gospoda Boga stvoritelja ovo su merenja: P* fzer je 0 posto po volji boga, Morerna 0 procenta, Astra Zeneka 0 procenta, Sputnjik oko 30 posto, Sinofarm oko 35 posto. Napomenuo bi da sve ispod 50 posto vodi u propadanje i degradaciju energije. Znači pitanje je koja je manje štetna,jer su sve štetne.

*Šta se dešava kada oslabi eterčno telo? Eterično telo je prvi i najbitniji zaštitni sloj fizičkog tela, u njemu se nalaze velike količine vitalne – zivotne energijem, pa kada je bušno energija nam otiče. Snaga eteričnog tela je proporcinalna našem imunitetu, pa slabo eterično telo je znak da nam je i imuni sistem slab i obrnuto. Eterično telo je telo koje nas povezuje sa višim energetskim telima, astralnim, mentalnim,emocionalnim, itd i slabljenje eteričnog tela nas odseca od ovih viših tela,pogotovo od božanske svesti. Čovek kome je prekinuta veza sa višim energetskim telima ne moze primiti u sebe božasku svest, bozansku energiju i njegov kontat sa visim svetovima se prekida. Do znaci da se slabi njegova andjeoska i predačka zaštita, prekida primanje nove bozije energije, primanje svesti i bozanskih znanja, i on postaje više nalik androdiu ,a manje nalik čoveku sa dušom.

*Najveća opasnost od slabljenja eteričnog tela je gubitak prirodne barijere koju ona pruža od nefizičkih bića koje obitavaju u astralnim i eteričnim sferama. Čovek oslabljenog eteričnog tela je bušan i u njega po potrebi može ući bilo koje biće, uzimati mu energiju i eventualno ugnezditi se u njemu i potom ga kontrolisati preko nametnutih msili,emocija i osećanja.

*ZAKLJUČAK ČEMU SLUŽE BOCE? DA oslabe naša aurična tela, prekinu vezu sa višim svestima, robotizuju našu svest, ograniče percepciju, oslabe nas i dozvole ulazak negativnih entieta u naše telo , koji ce na taj način dobiti svoje sopstveno telo - naše telo, na upotrebu i korišćenje. Ko stoji iza boca? Pa baš ta bića iz astralnih i eteričnih svetova, koja nemaju svoja fizička tela ,a jako ih žele.

BOG SA NAMA I U NAMA!

Članak indeksiran 03.06.2021. Zadnji put osvježen 03.06.2021.

Ocijenjeno u analizi