Nemanja Blagojević: Vakcinacija u Izraelu

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Pseudonauka Lažna vijest

KRAJ NOVOG SVETSKOG PORETKA: DA LI JE GLOBALISTIČKA AGENDA PROPALA?

*Slušajući jučerašni intervju doktora Nestorovića na jutub televiziji Glas Javnosti, saznao sam da je agenda vaNACInacije propala:
-Nemačka je objavila statistiku da ako bi nastavili sa ovakvom kampanjom vaNACInacije 70 posto populacije,potebne za kolektivnu imunizaciju, bi bilo pelcovano tek 2024.godine i da je to nemoguće postići.
-Širom Evrope zainteresovanost za vaNACInaciju drastično opada, a do polovine doza vaNACIina se baca.
-Izrael je sproveo masovno pelcovanje i smrtnost nakon bockanja je 200 puta veća nego od samog vilusa. Izraelski ministri objavljuju da su olako shvatili kontra posledice bockanja.
-Indija nikada nije ni planirala da pelcuje svojih skoro milijardu ipo stanovnika i već su stekili masovni prirodni kolektivni imunitet. A slični efekti se opažaju i udrugim mnogoljudnim zemljama poput Kine, Indonezije, afričkih zemalja.
-U Americi je polovina država je do aprila odredila ukidanje i povlačenje apsolutno svih mera plandemije.
-Pored toga što se mere ne poštuju u mnogim državama trećeg sveta, polako i zemlje Evrope počinju sprovoditi mere građanske neposlušnosti i namerno nepoštovanje mera u lokalima, kafićima, prodavnicama, firmama, a turističke zemlje uveliko planiraju otvoriti svoje granice za turiste bez KOVI IDIOT pasosa.
-20og Marta širom sveta i Evrope, pa i u Beogradu održaće se veliki narodni prostesti protiv KOVI IDIOT mera, zatvarnja, neposlovanja, nekretanja i kontrole. A nakon toga možemo očekivati samo jače mere samih građana u vidu borbe protiv neVIDLJIVOG neprijatelja- DRŽAVNIH POLITIČARA,kao što je to u Francuskoj, te je samo pitanje vremena kada će se povući.
*Koliko god nama možda delovalo crna situacija, ona očigledno nije onoliko losa koliko su nam to planirali globalisti,znajući da je prvobitan plan koji su izložili globalisiti, predvodjeni Bilom Gejtsom u takozvanom eventu 201, planirao čak 60 miliona preminulih od vilusa u prvih 6 meseci sa daljim eksponencijalnim rastom. Cela agenda vanacinacije je uradjena na brzinu i vrlo traljavo što se i pokazalo u njenom takođe brzom padu. Očigledno su se neke više sile poigrale sa našim gospodarima i pokvaili im planove.
*Šta dalje možemo očekivati? Globani moćnici i dalje drže u svojim rukama ekonomiju svih država i ako požele lako će zavrnuti kredite, povećati kamatne stope i preko noći uvući svet u globalnu krizu. TO je relanost i ja se ne bi nosio prevelikim optimizmom da će narednih par godina biti lake, ALI ZA BUDUĆNOST SAM POTPUNO OPTIMISTIČAN.
*lepa budućnom nam se smeši pre svega jer se trenutno na zemlji rađaju visoko svesna deca u ogromnom procentu. Deca koja već sad u osnovnim školama znaju i razumeju sve ove priče koje su do sad bile neshvatljive masama,a tome sam lično svedok. Ljudi koji prate ove situacije na duhovnim nivoima mi takođe potvrdjuju da se na zemlji radja veliki broj zvezdane dece, visoko svesnih duša, pa ćemo uskoro imati na stotine Pupina, Tesli, Milankovica, a njih niko neće moći zadržat da promene svet. Bog ne traći uzalud svoje najsvetije duše i ne šalje ih bez razloga na zemlju, ako za njih već nema pripremljen plan. Stoga samo hrabro napred u neposlušnost ovom globalističkom sistemu, da se borimo za našu decu, kako bi im maksimalno pomogli u njihovoj svetoj misiji.
BOG SA NAMA(i u nama)!

Članak indeksiran 07. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 6 dana
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me