Nenad Periš dobio informaciju od Matejevog najboljeg druga! Evo gdje je Matej i šta se sve desilo! (FOTO)

Izvor/medij: Brzina
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Nestanak Mateja Periša: Prikupljanje klikova eksploatacijom tragedije

-

U današnjem svijetu i sami znate kako se mi svakog novog dana susrećemo sa velikim brojem priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Tako do nas dolazi veliki broj priča o mnogim stvarima što se tiče naših poznatih ličnosti, ali također i mnogih drugih tema koje su jako zanimljiva te ih mi dijelimo sa vama.

Ipak kako i sami znate priča o kojoj trenutno priča cijeli Balkan i ono što mnoge zanima je priča koja se tiče momka Mateja Periša koji je prije više od mjesec dana nestao na proslavi Nove godine i od tada mu se gubi svaki trag. Naime, to je tema o kojoj se svakog dana govori i svi se nadaju da će se on pronaći.

Tako smo mi ovog puta došli do nekih informacija koje je podijelio sa medijma njegov otac Nenad Periš. Naime, prema njegovim riječima mi smo dobili informaciju kako je omn razgovarao sa njegovim najboljim prijateljem i samim time je dobio neke nove inforamcije.

Da li su to informacije koje će riješiti napokon ovaj slučaj i o čemu se radi ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima ispod ovog teksta.

Članak indeksiran 22. 02. 2022 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me