Nenad poručio: “Znam gdje mi je sin, samo je pitanje dana kada ću ga ugledati”! Njegove riječi su mnoge iznenadile! Šta se dešava? (FOTO)

Izvor/medij: Brzina
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Nestanak Mateja Periša: Prikupljanje klikova eksploatacijom tragedije

-

Međutim tako i vi sami znate svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Ipak je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva i pomalo šokantna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Evo o čemu se radi.

Samim time prije mjesec dana na cijelom Balkanu je pokrenuta jedna tema o kojoj se i dan danas priča i cijeli Balkan ima samo jednu želju a to je da se pronađe izgubljeni mladić Matej Periš koji je nestao u novogodišnjoj noći. Tako se sada vodi potraga u kojoj su svi uključeni kako bi se ova misterija riješila.

Međutim u ovom trenutku najviše je izloženi medijima njegov otac Nenad koji svakog dana govori kako se nada da je njegov sin živ i da je siguran da će ga pronaći. Ipak ovog puta mi smo došli do informacije kako je on rekao kako je policija došla do novih saznanja i kako postoji mogućnost da je njegov sin na jednom mjestu.

Da li je on zapravo tu i šta se krije iza ovog svega ostaje nam da vidimo u narednih par dana. Šta vi mislite o ovome svemu? Podijelite sa nama svoje mišljenje u komentarima.

Članak indeksiran 22. 02. 2022 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me