Nepismena seljanko iz Žitorađa! GRMELO u Zvezdama Granda! Ceca branila kumu, Ana Bekuta joj tražla DIPLOMU!

Izvor/medij: The Inews Times
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Biznis model portala Izvorno: Izmišljanje senzacionalističkih naslova

-

Zvezde Granda i dalje privlače najveću moguću pozornost u ovom trenutku što se tiče cijele regije. Natjecatelji iz showa su sve bolji i jednostavno nema razloga da ne provedete svaku subotu navečer uz ovo vrlo kvalitetno natjecanje. Svakako, tu je i žiri koji od ove sezone ima jedno novo lice, a to je svakako Ceca Ražnatović poznata kao Srpska majka.

Donijela je nešto potpuno novo, nešto svoje što se sviđa većini gledatelja, ali imamo i onih koji kažu da je Jelena Karleuša bolja u svim mogućim segmentima. Odmah na početku, u epizodi broj 2, pokazala je da neće tako lako dati na sebe iako je nova u cijeloj ovoj priči. Odmah se spojila s Draganom Stojkovićem, Bosancem, a sve je počelo kada je Dragan rekao da je Marija Šerifović “pjavačina”, a ona obična “pjevačica”.
Povredio joj je ego pa mu je tada rekla da ako je tako dobar producent, zašto svoju kćer nije učinio zvijezdom? Nego je samo običana pjevačica, koja do sada nije uspjela napraviti niti jedad jedini hit. Đorđe Žunić, koji ima samo 27 godina i dolazi iz Arilja, sinoć je imao jako loš nastup, a dobio je samo jedan mogući glas, od Đorđa Davida.

Bosanac mu je rekao da pjeva kao da ima vrući krumpir u grlu, a onda ga je Ceca lijepo zamolila da pojasni taj pojam? Viki je ustala u obranu cece, a onda je Bekuta rekla da pokaže svoju diplomu iz pjevanja.

Članak indeksiran 26. 11. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me