Нервоза у команди НАТО у БиХ

Izvor/medij: IN4S
Ocjena: Teorija zavjere
Raskrinkano u: Kao u špijunskom filmu: Javni mediji prigrlili teoriju zavjere o Dodikovoj otmici

Иначе, интересантно је да је данас Милорад Додик дао изјаву за медије у којој је испољио забринутост што нема никаквог саопштења од стране НАТО поводом јучерашњих медијских натписа на ову тему

Данас поподне је одржан ванредни састанак у команди НАТО снага у БиХ, на тему јучерашњег медијског извештавања о плановима Алијансе за предузимање насилне и противправне акције према Милораду Додику, српском члану председништва БиХ.

Колегијум је донео одлуку да се идентификује на који начин је дошло до одлива поверљивих података и деконспирације поменуте акције НАТО, јер је са аспекта Алијансе недопустиво да цуре овако осетљиви подаци.

 

Поред наведеног, поменути Колегијум је закључио да Додик и Република Српска морају на одређени начин за пример бити “кажњени и дисциплиновани” пред целокупном регионалном јавношћу, јер је Алијанси данас прекопотребан ауторитет у БиХ.

Један од предлога, како сазнаје портал ИН4С био је и да се у наредним данима колона службених возила које користе Додик и чланови његовог личног обезбеђења, пресретну по методи заседе у дубини територије Републике Српске, на траси кретања ван насељеног места, како би се испровоцирао инцидент НАТО са његовим обезбеђењем и изазвао сукоб, за који би се наравно оптужила српска страна. Предложено је и да ће овог пута НАТО дејствовати сам, без укључивања босанско-херцеговачких безбедносних институција, како би се максимално сачувала конспиративност акције.

 

Иначе, интересантно је да је данас Милорад Додик дао изјаву за медије у којој је испољио забринутост што нема никаквог саопштења од стране НАТО поводом јучерашњих медијских натписа на ову тему.

Članak indeksiran 31. 03. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me