Raskrinkavanje.ba

Info Smer → NESTALE TRI DEVOJKE, ISTE NOĆI PRONAĐENE OBILJEŽENE ZA VAĐENJE ORGANA… Pročitajte OBAVEZNO i PODELITE dalje, ovo je UŽAS koji se DEŠAVA I KOD NAS!

11.10.2017
Tekst članka

Na internetu se pojavila ispovest, koju prenosimo u nastavku:

– U Sarajevu su nestale tri devojke Dragana, Merima, Vahida. Sve se desilo u Rajlovcu i narod se podigao, kao i policija u potragu za devojkama. Pošto se već dešavalo sumnja i dalje je pala na podrume kineza, tako da su usledili pretresi. Obično su pomešani radnici Bosanci i Kinezi, tako da je teško primetiti i poverovati šta se dešava u tajnim podrumima Kineza.

 

 

Protivili su se ulasku običnog naroda, ali kad je komšija specijalac stigao sva vrata su bila otvorena… Trgovci su ostali pribrani, nisu paničili tako da smo pomislili da tu nema ništa, ali smo se ipak odlučili za pretres svih prostorija.

 

Specijalac je bio svestan jer se odavno sumnjalo na takva dešavanja. Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavnicu, devojke su našli u jako mračnom podrumu, nadrogirane, obrijane i potpuno gole i obeležene za vađenje organa.

 

Trenutno su na Psihijatriji na Koševu. Kako nam kažu bosanski trgovci, obično se to dešava kad devojka uđe sama da se vodi u podrume kao da nešto isproba novo, a jeftino…

Članak indeksiran 25.05.2018. Zadnji put osvježen 25.05.2018.

Ocijenjeno u analizi