Raskrinkavanje.ba

Ekskluziva → Nestale tri djevojke, iste noći pronađene u prodavnici kod Kineza u podrumu, nadrogirane, obrijane i potpuno gole, i obilježene za vađenje organa: Potraga za nestalim djevojkama uspjela!

28.08.2016
Tekst članka

UPOZORENJE, PROČITAJTE OBAVEZNO I PODIJELITE DALJE, OVO JE UŽAS KOJI SE DEŠAVA I KOD NAS! OPASNO PO ŽIVOTE, BOLESNO, NEJVEROVATNO…

Na internetu se pojavila ispovijest, koju prenosimo u nastavku:

 

- ``U Sarajevu su nestale tri djevojke Dragana, Merima, Vahida. Sve se desilo u Rajlovcu i narod se podigao, kao i policija  u potragu za djevojkama. Pošto se već dešavalo sumnja i dalje je pala na podrume kineza, tako da su uslijedili pretresi. Obično su pomiješani radnici  Bosanci i Kinezi, tako da je teško primijetiti i povjerovati šta se dešava u tajnim podrumima Kineza. Protivili su se ulasku običnog naroda, ali kad je komšija specijalac stigao  sva vrata su bila otovrena… Trgovci su ostali pribrani, nisu paničili tako da smo pomislili da tu nema ništa, ali smo se ipak odlučili za pretres svih prostorija.

 

Specijalac je bio svjestan jer se  odavno sumnjalo na takva dešavanja. Specijalci su ubrzo došli i opkolili prodavnicu, djevojke su našli u jako mračnom podrumu, nadrogirane, obrijane i potpuno gole i obilježene za vađenje organa. Trenutno su na Psihijatriji na Koševu. Kako nam kažu bosanski trgovci, obično se to dešava kad djevojka uđe sama da se vodi u podrume kao da nešto isproba novo, a jeftino…

 

Razmislite o tome, i o ovoj djeci koja su nestala u zadnje vrijeme u BiH, a mladost je najlakše savladati. Ovaj horor koji nam je poznat samo iz filmova je stigao u našu državu, to je činjenica! I nemojte pametovati jedni drugima, nego se čuvajte maksimalno i dobro razmislite gdje ćete otići sami i hoćete li pustiti djecu i do škole same sve teža vremena dolaze.

 

 

Zašto niko od izgubljene djece nikad nije pronađen, povađeni su organi, dobro unovčeni, a ostaci Bog zna gdje su završili. Smiješno je što policija o ovome šuti, što ne upozori građane, kao da nas koriste ko mamce, da bi se sumnje potvrdile po stoti put. 

 

Podijelite ovo molim vas.``

(najportal.info)

Članak indeksiran 25.05.2018. Zadnji put osvježen 25.05.2018.

Ocijenjeno u analizi