NEVJEROVATNA ODLUKA: Zatvaraju se prodavnice Zare, Pull&Beara, Massimo Dutta, Bershke, Stradivariusa…

Izvor/medij: IN Portal
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Ne zatvaraju se prodavnice Zare, Pull&Beara, Bershke i ostalih “Inditexovih” brendova

Želimo da modne kolekcije budu dostupne svim našim korisnicima širom svijeta, čak i na tržištima na kojima trenutno ne postoje naše fizičke trgovine”, rekao je Isla dodajući kako imaju za cilj poboljšati iskustvo kupaca.

Pablo Isla, predsjednik i direktor kompanije Inditex, najavio je da će do 2020. godine kompletnu prodaju Zare i drugih Inditex brendova preseliti na internet.Prodaja Inditexovih brendova bit će dostupna i na onim tržištima na kojima još uvijek nemaju nijednu fizičku trgovinu.

“Želimo da modne kolekcije budu dostupne svim našim korisnicima širom svijeta, čak i na tržištima na kojima trenutno ne postoje naše fizičke trgovine”, rekao je Isla dodajući kako imaju za cilj poboljšati iskustvo kupaca.

Udružujući snage s tehnološkim kompanijama Isla je odlučio testirati nove metode upravljanja zalihama. Ponovio je da je njihov proces proizvodnje usmjeren na ekološku učinkovitost koja, između ostalog, uključuje povećanu uštedu energije i vode u svim dijelovima poslovanja od proizvodnje i logistike do proizvoda.

Inditex brendovi su Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho i Uterque.

Članak indeksiran 12. 09. 2018 Zadnji put osvježen prije 4 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me