Raskrinkavanje.ba

Krvavi balkan → Nevjerovatna Teorija Zavjere.Edin Gacic je ziv i nikad nije ubijen (VIDEO)

15.12.2019
Tekst članka

Obdukcija ubice Edina Gačića je završena, ali niko od članova njegove porodice ne nikad nije javio da preuzme telo, pa surovog ubicu nema ko ni da sahrani. A ko je Edin Gačić i kako je započeo svoj krvavi pir koji je šokirao ceo region.

Naime, Gačić je svoja dva najnovija ubistva izvršio početkom prosle godine kada je bez jasnog motiva ubio komšiju Sauda Sultanića u prodavnici u mestu Podorašac kod Konjica da bi potom, tokom bega od policije, 9. februara ubio pripadnika MUP-a Mahira Begića u Sarajevu.Naime mnogi tvrde da je Gacic ubio komsiju jer ga je prevario za odredjeni dio sume i zemljiste i da mu nikad nije htio da isplati novac.Edin Gacic je mogao ubiti koga je htio ali je jasno ciljao na ovog Policajca i na Komsiju Suada Sultanica a dugo se spremao da ih likvidira

Pre ovih ubistava Gačić je bio u zatvoru jer je ubio prijatelja i svoju majku!

 

Edina Gacica niko nije vidio mrtvog bile su spekulacije da je pucao na njih pa da mu je policija uzvratila.Dok nova teorija zavjere kod odredjenih ljudi tvrdi da policija nikad nije uspjela da uhvati Edina .Na snimku gdje je ukopan Edin Gacic jasno se vidi da je Tabut lahak i da ga spustaju u zemlju bez imalo problema,kao da nema nista u njemu.Bilo kako bilo Edin Gacic ce ostati upamcen kao jedan od najbrutalnijih ubica na ovim prostorima.

IZASAO IZ ZATVORA PA UBIO MAJKU

Inače, kako je kasnije pričao, u zatvoru je štedeo novac kako bi za 400 maraka kupio pištolj.Nakon što je pušten na slobodan vikend, Gačić je 25. avgusta 2002. godine otišao do stana svoje majke Sifete u Ulici Envera Šehovića u Zenici i u majku hladnokrvno ispalio dva hica, a zatim pobegao. Nesrećna žena podlegla je jezivim povredama. Ubio ju je iz pištolja koji je kupio kako bi nju ubio.

Policija je ubicu uhapsila nekoliko dana kasnije, a Kantonalni sud ga je u februaru 2003. osudio na jedinstvenu kaznu od 20 godina dugotrajnog zatvora. Ovom kaznom su Gačiću objedinjene presude zbog ranijeg ubistva saborca i ubistva majke.

Međutim, sredinom 2017. godine on je odslužio ovu kaznu i izašao iz zatvora.

Zanimljivo je da je prema njegovim izjavama datim policijskim agencijama, Gačić u detinjstvu bio i seksualno zlostavljan od strane majke zbog cega je bio primoran da je ubije

Članak indeksiran 27.12.2019. Zadnji put osvježen 27.12.2019.

Ocijenjeno u analizi