NEVOLJE U BRAČNOM GNEZDU ZDRAVKA ČOLIĆA: Prvi put iskreno progovorio o ženi Aleksandri i ŠOKIRAO – ONE SU KRIVE ZA SVE (FOTO)

Izvor/medij: Radio Balkan Seher Mahala
Ocjena: Klikbejt Ispravljeno
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

-

Popularni pop pjevač Zdravko Čolić svakako spada među najveće zvijezde na ovim našim prostorima, i jedan je od rijetkih koji još uvijek može da napuni koncertne i sportske dvorane i arene bilo gdje na prostoru bivše Jugoslavija i jedan je od rijetki gdje je uvijek dobrodošao bilo gdje na Balkanu. Njegova karijera je nešto na čemu mu kolege i koleginice mogu samo pozavidjeti, a na svemu tome mu mogu kapu skinuti i mnoge velike svjetske zvijezde.

Ipak, iako je skoro 50 godina na sceni, on nema namjeru da prestane da radi, da snima pjesme, da pravi koncerte, ali i on kao i svi ostali čeka da se smiri ova situacija sa pandemijom

 

 

Ono što je karakteristično za Čolića je da njega tokom duge karijere baš i nisu pratili neki veliki skandali, mada je opšte poznato da je uvijek bio veliki ljubimac žena i da su ga prije braka često spajali sa mnogim ženama, pa i svjetski poznatim.

Ipak, on je jedna od onih osoba koja baš ne voli da se eksponira u medijima i izbjegava novinare koliko je god to moguće. I mada uvijek nerado priča o svome privatnom životu, ovoga je puta otkrio zbog čeka se njegova supruga veoma često ljuti na njega i šta mu najčešće zamjera:

 

“Supruga se najviše ljuti na mene što sam popustljiv prema kćerkama. Ona ne može da shvati da sam ja tako mekan prema njima i da ne mogu da im kažem ne, dok je ona uglavnom stroga”, iskren je bio u izjavi Zdravko, ali je i dodao da donekle njegova supruga ima i pravo.

Pjevač je i objasnio kako se njegove kćerke nose sa činjenicom da je njihov otac slavan, pa je rekao za svoju stariju kćerku, koja je sada zvijezda društvenih mreža, da je ona svjesna svega i da to koristi i za sopstvenu popularnost, dok mlađa Lara to gleda drugačije i da shvata da je njen tata, koji sjedi na kauču, neko i nešto tek kada njene drugarice počnu da traže karte za koncerte od nje.

 

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me