NEZGODA! Omiljenoj voditeljki tokom vođenja programa pukla haljina, a onda je usledila drama!

Izvor/medij: Alo
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Novi klik za staru vijest

Voditelji se često susreću sa raznim nezgodama tokom vođenja emisija.

Jedna od naših omiljenih voditeljki Maja Nikolić, kojoj javnost već godinama unazad na TV ekranima veruje, priznaje da je u karijeri bilo kako lepih, tako i manje lepih momenata. Ipak, kao događaj koji neće zaborviti, izdvaja onaj kada joj je tokom emisije pukao rajsferšlus na haljini.

- Događaj koji sigurno nikada neću zaboraviti jeste sa našeg izbora za pesmu Evrovizije pre tri godine, kada mi je pukao rajsferšlus na haljini. Ti izbori su inače bili stresni iz nekoliko razloga. Najpre, gledanost je ogromna i meri se u milionima. Drugo, program ide uživo, a tada u Košutnjaku nije bilo promotera pa sam ceo scenario morala da znam napamet. I treće, tu je to čuveno presvlačenje za koje sam imala dva puta po devet minuta. Za to vreme, šminker menja šminku, frizer frizuru, a stilista i ja haljinu.

Tako bi trebalo da bude. Međutim, dešava se to da je rajsferšlus na korset haljini bez bretela pukao celom dužinom! Svi su odustali od svog posla i počeli da me ušivaju i kače zihernadlama i zaista mislim da kada tada nisam umrla od stresa, neću nikad! Na scenu sam izasla sa iglom i koncem koji je i dalje visio sa haljine, praktično ne dišući da ne bih ostala bez nje. Frizura je bila, na očaj mog frizera, potpuno nedovršena, a šminka ista.

Maja je otkrila kako je uspela da prevaziđe ovu nezgodnu situaciju.

- To su trenuci kada ili plivaš ili potoneš i iz mog iskustva tada se pokaže ko je ko. Kažeš sebi: Ajmo, možeš ti to, nabaciš širok osmeh i uradiš posao! - kaže voditeljka.

Članak indeksiran 06. 06. 2018 Zadnji put osvježen prije 1 godinu
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me