NIJE TEORIJA ZAVERE! Stigli snimci i iz Kruševca, sa gomilom mrtvih vrabaca ispod 5G antena (VIDEO)

Izvor/medij: Vesti online portal
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Ne, 5G mreža u Kruševcu nije ubila “mnogo vrabaca”

Uvođenje 5G MREŽE je otišlo predaleko. Skoro cela USA i dobar deo EVROPE je pod 5G antenama i repetitorima. Detaljna istraživanja još nisu urađena, ali postoji niz naučnih studija širom sveta koje tvrde da je zračenje 5G antena veoma opasno !

Uplašeni građani su nas kontaktirali sa snimkom i molbom da objavimo, uznemiravajuće snimke sa mrtvim PTICAMA, VRAPCIMA … ovoga puta iz KRUŠEVCA. Sve se dogodilo skoro od pre par sati, 1 dan.

Kako navode, nijedan medij neće da objavljuje o ovoj temi. Takođe evidentno je da se preko noći nameštaju BROJNE 5G ANTENE, da niču “ ko pečurke“ i to se montiraju na STAMBENIM ZGRADAMA I SVIM DRUGIM OBJEKTIMA. U prilog slika iz KRALJEVA, sa Voždovca .

Dok sve više građana sa strukom tvrdi da je 5G mreža opasna po zdravlje ljudi, po sav živi svet i okruženje, jedni samo odmahuju rukom olako tvrdeći da su to sve priče i teorije zavere.

Nama ovaj snimak u nastavku deluje i te kako realno, više nego dovoljan je dokaz šta se dešava, šta možemo u budućnosti da očekujemo … Ovo je za nas veliki greh, kako navode građani i GENOCID, te molimo nadležne i udruženja za zaštitu životinja, sredine, stručnjake da odmah reaguju !

Molimo da delite dalje ovaj snimak i sve druge članke koje smo objavili u vezi ove problematike – teme.

Članak indeksiran 09. 07. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me