Nikola Sandulovic

Izvor/medij: Facebook profili i stranice
Ocjena: Teorija zavjere Lažna vijest
Raskrinkano u: “Bajka” o hapšenju, ranjavanju i višestrukim deportacijama Gine Haspel

-

Po upravo dobijenim (još 100% neproverenim) informacijama direktorka CIA Gina Haspel je sinoć 29.11.2020. uhapšena u sedištu zgrade CIA u Frankfurtu(Nemačka).Operaciju hapšenja je vršila vojska SAD, Delta Force, i u toj akciji je ubijen jedan pripadnik CIA, iskusni operativac koji je bio u Avganistanu, kao i 5 pripadnika vojske SAD. Zgradu su po naredjenju Gine Haspel čuvali iskusni operativci i pripadnici CIA koji su svi bili u Avganistanu.
U toj akciji zauzimanja zgrade je lakše povredjena i sama Gina Haspel. Po hapšenju je odmah prebačena u Gvantanamo gde je odmah pristala na saradnju i sve što je rekla pribeleženo je video zapisom. Izmedju svih ostalih sumnjivih poslova agencije, pričala je i o umešanosti CIA u sadašnjoj kradju izbora u Americi.Zbog prepunjenog kapaciteta u Gvantanamu, jer se stalno dovode nova lica, prebačena je na drugu lokaciju odakle će biti dovodjena na ostala saslušanja.
Da li je mnogima sada jasno da će g.Donald Tramp ići do kraja u razotkrivanju najveće izborne kradje u istoriji Amerike?! Nema zaštićenih i nema oproštaja!

Članak indeksiran 01. 12. 2020 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me