Raskrinkavanje.ba

Depo → Nizozemac ‘predvidio‘ tragediju u Turskoj, pogledajte njegovu objavu na Twitteru od prije samo tri dana...

06.02.2023
Tekst članka

Ono što je Hoogerbeets "predvidio", nažalost se i obistinilo i taj dio Turske je noćas pogodio strašan potres magnitude 7.8, usmrtivši prema dosadašnjim informacijama najmanje 1400 ljudi, dok ih je više tisuća ozlijeđenih

 

 

Malo ko od nas vjeruje u predviđanja ili predskazanja i većina smatra da takve stvari nisu utemeljene, odnosno da su to "čari-bari", prenosi Slobodna Dalmacija u svom jutrošnjem tekstu.

 

Međutim, nažalost, u slučaju razornog potresa koji je jutros pogodio Tursku, predviđanje jednog europskog istraživača pokazalo se točnim. Izvjesni Frank Hoogerbeets iz Harlema u Nizozemskoj na svom Twitteru je 3. veljače ove godine, u 13.03 sati objavio kako će Tursku, odnosno njezin južno-centralni dio u blizini Sirije, Jordana i Libanona, kako je on napisao "prije ili kasnije" pogoditi potres jačine 7.5 stupnjeva.

 

frank-tekst

 

Ono što je Hoogerbeets "predvidio", nažalost se i obistinilo i taj dio Turske je noćas pogodio strašan potres magnitude 7.8, usmrtivši prema dosadašnjim informacijama najmanje 1400 ljudi, dok ih je više tisuća ozlijeđenih.

 

Prije jednog sata Frank Hoogerbeets je također na Twiteru objavio kako "njegovo srce ide svima onima koji su ozlijeđeni u ovoj katastrofi i da je ovo slična situacija kao 115. i 526. godine kada su se na tom području dogodili slični potresi".

 

Kako je napisao, potres je predvidio po "kretanju planeta".

 

 

(DEPO PORTAL/jk)

Članak indeksiran 22.02.2023. Zadnji put osvježen 22.02.2023.

Ocijenjeno u analizi