NOLE OPČINJEN BOSANSKOM PIRAMIDOM I TUNELIMA: Novak kupio zemlju, gradi hotel u Visokom!

Izvor/medij: Republika.rs
Ocjena: Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Novak Đoković ne gradi hotel u Visokom

Novak Đoković (33) okreće se hotelijerstvu, a njegov prvi hotel biće u Visokom, u Bosni i Hercegovini. Prošlonedeljni boravak u mestu nedaleko od Sarajeva Nole je iskoristio da ponovo napuni baterije na bosanskoj piramidi Sunca i u tunelima Ravne ispod nje, ali i da bi finalizovao kupovinu zemljišta na kojem će graditi smeštajno-ugostiteljski objekat.

ISCELITELJSKA MOĆ

Odluku da gradi hotel u Visokom prvi reket sveta je doneo zajedno sa porodicom jer se u julu, prilikom prve posete bosanskoj piramidi, zaljubio u taj kraj, ali i spoznao isceliteljsku moć, koju ona ima. Zato je, prema saznanjima Srpskog telegrafa, ovaj put poveo suprugu Jelenu da se i ona uveri u blagodeti tog prirodnog fenomena pre nego što definitivno uđu u nov poslovni izazov.

- Novak se oduševio mestom Visoko, bosanskom piramidom i tunelima ispod nje, za koje kažu da dva sata provedenih u njima menjaju sedam dana oporavka na planini. On je to lično iskusio letos, posle preležane korone, jer se munjevito oporavio i počeo da se oseća bolje i fizički i duhovno. Odmah je osvojio Sinsinati masters, a osvojio bi i US open da mu nisu smestili skandal sa pogađanjem sudije. Tada je čvrsto rešio da bosansku piramidu i njenu snagu približi svima. Zato je kupio plac u Visokom, na kojem namerava da gradi hotel. Biće to moderan i luksuzan objekat, ali će cene biti pristupačne da bi u njemu mogao da boravi i naš običan čovek. Recimo, smeštaj za decu će biti potpuno besplatan - otkriva izbor Srpskog telegrafa dobro upućen u Novakove planove u Bosni.

DRUGA KUĆA

Da je opčinjen prirodnim fenomenom u Visokom, Novak ne krije. Ako je suditi na osnovu njegovih izjava prilikom prošlonedeljne posete, namera mu je da mu gosti budu svi kojima je potreban brz oporavak od svakodnevnih napora, a, pre svega, njegove kolege.

- Bosansku dolinu piramida smatram svojom drugom kućom. Pozvao bih sve sportiste da dođu ovamo, da provedu neko vreme u tunelima Ravne, koji su jako delotvorni na uvećanju kiseonika u plućima i direktno utiču na regeneraciju i oporavak - rekao je Novak u Visokom, gde je boravio u društvu domaćina i osnivača fondacije Dolina bosanskih piramida Sunca.

KAKO POMAŽU BOSANSKA PIRAMIDA I TUNELI RAVNE

- uvećavaju nivo kiseonika u plućima

- stvaraju idealno elektromagnetno polje, koje neutrališe uticaj korišćenja mobilnih telefona, kompjutera i ostalih uređaja

- boravak u tunelima leči astmu

- snižavaju šećer u krvi i pritisak

- ubrzavaju regeneraciji i oporavak tela

- energija piramida utiče na molekule vode, koja postaje lekovita

- negativni joni ubijaju viruse i bakterije i čiste vazduh

- pomažu u lečenju alergija, infekcija i teških bolesti

Nole će graditi i na Jahorini

Za razliku od placa koji je kupio u Visokom, Novak je letos od Skupštine opštine Pale u Republici Srpskoj dobio na poklon imanje od 400 kvadrata. Plac se nalazi na Jahorini, preko puta polazne stanice gondole, koja nosi njegovo ime, pa je očekivano da će Đoković i tu napraviti neki ugostiteljski sadržaj.

Članak indeksiran 29. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me