Novak DOŽIVIO NERVNI SLOM, otac Srđan na rubu: ON JE KRIV ZA SVE! OVO je kraj Noletove karijere? (FOTO)

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Klikbejt Lažna vijest
Raskrinkano u: Ne, Đoković nije “doživio nervni slom” kako tvrde anonimni portali

Novak Đoković prekjučer se testirao na koronu zajedno sa svojom suprugom pri povratku u Beograd, nakon što su bili u kontaktu sa zaraženim teniserom Dimitrovom. Nažalost, veliki broj ljudi je bio u kontaktu s njim pred finale Adria Toura u Zadru, a Dimitrov je otkrio da je pozitivan tek kada se vratio u Monako. Većina sportaša je testirana odmah u Zadru, a Đoković je tada odbio da se testira jer se osjećao dobro.

Ipak, kada se vratio u Beograd, on i porodica su otišli na testiranje, a ispostavilo se kako su ipak pozitivni i on i Jelena. Ostatak porodice je negativan, ali je sada podignuta velika prašina oko samog događaja. Svjetski mediji od jučer pišu o Novaku i svemu što se desilo sa Adria turnira, a brojni sada traže i Novakovu ostavku, što mu jako teško pada. Prozivaju ga da je neodgovoran i da je svjesno ugrozio hiljade ljudi, na šta je Novak rekao da nije tačno jer su sve radili iz dobre namjere i čista srca, jer je ovo bio turnir humanitarnog karaktera.

Nažalost, desilo se šta se desilo, a Novakov otac Srđan izjavio je za srbijanske medije da se Novak nikako ne osjeća dobro. On kaže kako je Nole fizički dobro, nema tegoba, ali psihički je stradao poprilično. Ovo je veliki pritisak na njega, pogotovo što nikada ništa nije radio u lošoj namjeri, a otac Srđan sve to pripisuje Dimitrovu. On smatra kako im je Dimitrov učinio veliku štetu, ali ne samo njima, nego i cijeloj Hrvatskoj i Srbiji.

Članak indeksiran 26. 06. 2020 Zadnji put osvježen prije 2 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me