Novalić poručio cijeloj BiH: Građani bi trebali ići na selo da žive ako ne mogu preživiti u gradu! Nije grad za svakoga!

Izvor/medij: Newsagency25
Ocjena: Lažna vijest
Raskrinkano u: Pravljenje “vijesti” od satiričnog članka o Fadilu Novaliću

-

Iako slabo koristi društvene mreže ponekad i kada ih koristi napravi urnebes svojim objavama. Nekada su to objave sa mnogo gramatičkih grešaka, a nekada su to objave na kojima bi mu pozavidjeli i najveći manipulatori na svijetu.

Jedna od tih objava koju je Fadil jučer objavio na Twiteru bila je i ta da “Građani koji ne mogu da prežive u gradu trebaju ići na selo, baviti se poljoprivredom i stočarstvom jer grad nije za svakoga i nije za neradnike” . U gradu se mora biti snalažljiv rekao je Novalić.

Kao i u svim njegovim objavama i istupima do sada Fadil je postao najveća šprdnja na društvenim mrežama, a vjerovatno n i sam nije svjestan koliku sramotu svojim izjavama nanosi ugledu svoje porodice.

Od izjava da može grah i bez mesa pa do 37 % manje ulja za 100 km Fadil je postao planetarno poznata dvorska luda. I ova njegova izjava na Twiteru vjerovatno će dignuti prašinu na društvenim mrežama.

 

izvor: bihnews.info

Članak indeksiran 18. 09. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me