Novi biznis Lepe Brene o kom ćuti nakon prodaje “Granda”

Izvor/medij: TV K3
Ocjena: Manipulisanje činjenicama Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Lepa Brena opovrgla medijske navode o planovima za skijalište i hotel na Trebeviću

Saša Popović je već otkrio da je novac uložio u nekretnine, dok je Lepa Brena priznala da planira novi biznis, ali i dalje nije otkrila o čemu se radi.

Sada se priča da Brena planira da izgradi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva, prenose mediji. Ona bi sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem krajem januara trebalo da dođe i napravi finalni dogovor s nadležnima u Opštini Istočni Stari Grad s obzirom na to da je ovaj infrastrukturni projekt planiran na širem području Brusa.

Kako mediji pišu, skijaška staza bi trebalo da se prostire od repetitora do Brusa, a pored nje će biti izgrađen hotel.

Skijalište bi trebalo da ima dve staze dužine od 700 metara s jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekat je planiran u sklopu Parka prirode Trebević.

U projektnoj dokumentaciji je navodno stajalo da bi Sarajevo bilo jedan od rijetkih, ako ne i grad koji bi imao skijašku stazu s pogledom na grad. Prema idejnom projektu, predviđena je izgradnja ski-staze i ski-lifta (dvosjeda) te osiguranje sistema vještačkog zasnježivanja. S tim u vezi u planu su i objekti za održavanje i upravljanje ski-sistemom te prateći ugostiteljski objekti uz skijaške staze.

(Blic)

Članak indeksiran 25. 01. 2022 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me