NOVI SKANDAL U SPLITU: Bacali vaterpoliste, spalili Pupovca (VIDEO)

Izvor/medij: Novosti
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Kada medijima skandal nije dovoljan - oni ga “pojačaju” klikbejtom

Na tradicionalnom karnevalu u Kaštelima blizu Splita glavna je zabava bila da se vaterpoliste ”Crvene zvezde” ”baca” u more, dok je na kraju spaljena maska Milorada Pupovca

OD STALNOG DOPISNIKA - ZAGREB

Na tradicionalnom karnevalu u Kaštelima blizu Splita glavna je zabava bila da se vaterpoliste ”Crvene zvezde” ”baca” u more, dok je na kraju spaljena maska Milorada Pupovca. 


Umesto da se srame zbog neviđenog skandala koji se nedavno dogodio u Splitu, mladići iz Kaštel Sućurca napravili su kroz maske rekonstrukciju celog slučaja koji je zaprepastio sportsku javnost regiona i Evrope. 

Pročitajte još: SKANDAL U SPLITU: Vaterpolisti Zvezde napadnuti, tražili spas u moru (VIDEO)

Verno su kroz maske preneli atmosferu koja je vladala na splitskoj Rivi koja je ne samo strašna sramota za ovaj grad, već i za celu Hrvatsku, a onda su, na zadovoljstvo svih koji su promatrali ovaj hepening, jednog mladića koji je 'glumio' vaterpolista ”Crvene zvezde” bacili u more. Na kraju mu je ruku pružila jedna devojka, koja je i u nesportskom Splitu bila svetli primer.

Da bi zabava bila kompletna na kraju je zapaljena velika lutka sa likom lidera Srba u Hrvatskoj, a maškare su izvikivale da se ”Pupovac pretvorio u pepeo”. 
 

 

 

Članak indeksiran 04. 03. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me