OBJAVLJENE POTRESNE SLIKE JK IZ BOLNIČKOG KREVETA BEZ ZNAKOVA ŽIVOTA, ELEKTROŠOKOVIMA JE VRAĆALI U ŽIVOT

Izvor/medij: Dnevno.co
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

-

O pevačici Jeleni Karleuši definitivno nije trebalo trošiti riječi. Dovoljno je reći “Mala od skandala”, koji je uvijek prisutan kad treba napraviti aferu, svađu ili skandal, i evo ga na naslovnicama svih balkanskih portala, a društvene mreže definitivno pršte od njezinih izjava. Tako se sada opet posvađala s natjecateljicom iz Zvezde Granda, koja joj se nije svidjela, te je izravno sudjelovala u njezinoj diskvalifikaciji.

Sve je to sada došlo do medija, koji su jedva čekali u tako siromašnim vremenima događaja na javnoj sceni. Mala Elena se nije predala, pa joj se obratila javno s jakim uvredama, jer je svjesna da je u ovom programu završila karijeru. Nije joj pomogla ni Marija Šerifović, mentorica koja je trenutno u Americi. Rekla je da je pogriješila i da nije trebala na taj način skretati pažnju na sebe.

Sada je, opet u doba virusa korone, odlučila skrenuti pozornost na sebe, a svi oni koji su vidjeli fotografije misle da je malo pretjerala. Dok je vrlo velik broj ljudi na aparatima i na kisiku, snimila je nekoliko slika iz bolničkog kreveta. Povezao ju je naš aparat, ali i dalje je poza bila kontroverzna.

Odjevena u izazovnu odjeću, u nastavku je napisala ima li nekoga tko će joj pomoći u ovim teškim vremenima? Što mislite o ovom potezu i slikama Jelene Karleuše?

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me