OBJAVLJENE POTRESNE SLIKE JK IZ BOLNIČKOG KREVETA: BEZ ZNAKOVA ŽIVOTA, ELEKTROŠOKOVIMA JE VRAĆALI U ŽIVOT..(FOTO)

Izvor/medij: Dobar Dan
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Klikbejt “šokovi”: Jelenu Karleušu nisu “oživljavali”, Olivera Balašević nije “spiskala milione”, a Angela Merkel nije “preminula u avionu”

-

Svima je poznato da je Jelena Kareluša osoba koja nema dlake na jeziku i koja kaže uvijek što joj je na umu. Zbog nekih izjava se često nalazi u centru pažnje. Nedavno je bila u raspravi sa kanditatkinjom Zvezda Granda, koja je na kraju diskvalifikovana, zbog objava koje je postavljala na svom Instagram story koje su bile upužene Kareluši.

Sadržaj se nastavlja ispod oglasa

Međutim, onda je u doba korone odlučila da skrene pažnju na sebe, a svi koji su vidjeli fotke koje je objavila su pomislili da je malo pretjerala. Dok se mnogo ljudi nalazi na aparatima i na kiseoniku, koji se grčevito bore za svoj život, ona je uradila nekoliko fotografija iz bolničkog kreveta. Bila je spojena na aparata, ali je poza bila kontroverzna.

Naime, mnogi su navikli od nje da vide razne stvari, ali se ova objava mnogima nije dopala, pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazimo zbog korona virusa. Šta vi mislite o ovome?

Članak indeksiran 27. 04. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me