ODJEKNULA ODVRATNA PEDOFILSKA PRIČA O CLINTONU! ‘Za 20 dolara dobio je kosovsko dijete na 30 minuta’

Izvor/medij: Dnevno.hr
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Vrtoglava putanja lažne vijesti o “Clintonovim orgijama sa kosovskim djevojčicama”

Užasna priča o ilegalnoj trgovini djevojčicama i dječacima na Kosovu, kao i pedofilima koji ih unajmljuju ili kupuju na dražbi, u medijima je odjeknula poput atomske bombe.

“Na Kosovu postoji prostitucija koja služi međunarodnoj zajednici, američkim i NATO-ovim vojnim snagama te Sjedinjenim Državama i pomagačima koji ondje deluju. Ali češće, Kosovo je središte trgovine ljudima, djecom i ženama, koji se prodaju, kao i prostitutki za prostituciju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Izraelu, Zapadnoj Europi i drugim mjestima”, donosi espreso.rs.

Prema Global postu, koji se poziva na izvještaje obavještajnih službi, u cijeli su slučaj umiješani neki visoki dužnosnici, kao i neki bivši zapovjednici OVK. Tvrdnje o seksualnom roblju na području Kosova potvrđene su im, kažu, s različitih strana, uključujući i bivšeg obavještajnog službenika NATO-a koji je radio na Kosovu i tvrdi da je cijela prljava afera već godinama poznata u američkim, NATO-ovim i UN-ovim krugovima.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kako da smršavite nakon 40te? Recept koji je oduševio mnoge!

Midas - Nativno Internet oglašavanje

20 dolara dijete, 2,5 dolara pivo

Mirotvorac UN-a na Kosovu, koji je tražio da ga ne imenujemo, za ovaj je medij izjavio:

“Često čak i muslimanske djevojke prodaju drugi čuvari bordela. S njima se se trguje kao s govedima i rutinski ih premlaćuju i drogiraju. Ako djevojka pokuša pobjeći, siluju je i muče. Za 20 američkih dolara dijete se ostavlja ‘klijentu’ na 30 minuta. Za 2,50 američkih dolara klijent je mogao kupiti bocu piva dok se zadovoljavao. Sva djeca dobivaju tri slaba obroka dnevno, prljavo mjesto za spavanje i opskurnu odjeću kojom privlače pedofilske predatore.”

FRN, koji redovito objavljuje o “pedofilskom prstenu” Jeffreya Edwarda Epsteina, otišao je korak dalje i povezao ga s ovim zločinima, i to u razdoblju rata na ovim prostorima, kada je surađivao s visokim dužnosnicima američke vojske i NATO-a. Zbog “umiješanosti obitelji Clinton”, razotkrivanje ove priče bilo je spriječeno.

Bill Clinton i Jeffrey Epstein

“Prema svjedočenju bivše robinje, Bill Clinton je bio prisutan tijekom seksualnih zabava u kojima je sudjelovalo do dvadeset maloljetnica na usamljenom otoku na Karibima. Te snimke letenja pokazuju da je Clinton na taj otok nekoliko puta letio Epsteinovim privatnim avionom. I dok je Epstein osuđen zbog pedofilije, Bill Clinton je ostao netaknut…”

Autor:S.V.Ponedjeljak, 19. kolovoz 2019. u 15:43

Članak indeksiran 20. 08. 2019 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me