Raskrinkavanje.ba

24 sata hr → Odlazi iz BiH: Halid Bešlić seli u Njemačku zbog svojih unuka

22.12.2018
Tekst članka

Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BiH. Meni i Sejdi nedostajati će unuci, ali već ćemo od veljače ili ožujka živjeti na relaciji BiH - Njemačka, rekao je pjevač

Bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić (65) otrkio je kako se seli iz Bosne i Hercegovine u Njemačku. Naime, njegova snaha Mahira dobila je dobar posao u Offenbachu gdje će se preseliti sa Halidovim sinom Dinom i blizancima Lamijom i Belmin - Kanom. 

- Snaha je dobila dobar posao u Njemačkoj, tako da su se odlučili za odlazak iz BiH. Offenbach će biti njihova nova baza. Naravno da će meni i Sejdi nedostajati unuci, ali već ćemo od veljače ili ožujka živjeti na relaciji BiH - Njemačka. Navikli smo da smo svaki dan s unucima, tako da ćemo svaki dan iskoristiti za odlazak kod sina i snahe - ispričao je Halid za bosanski Faktor.

foto: Azra Family

Pjevač je također progovorio o tome kako već godinama uplaćuje penziju u Njemačkoj pa tamo planira nastaviti živjeti kad jednog dana prekine s pjevačkom karijerom. 

- Za nekoliko mjeseci idem u zasluženu penziju u Njemačkoj, a ispunio sam sve uvjete za penziju u Bosni. Naravno, Halid još nije za penziju i još ću pjevati i družiti se sa svojim fanovima diljem svijeta - zaključio je pjevač.  

 

 

PROGNOZIRALI POBJEDUHalid Bešlić: Modrića, Raketu i Mandžu zvao bih u našu repku

Halidov sin Dino oženio se Mahirom 2010.. Prije četiri godine rodili su se Lamija i Belmin-Kan, a djed Halid i baka Sejda svakodnevno pomažu bračnom paru. Sinu i snahi pjevač je kupio stan na istom katu zgrade u kojoj i on živi. 

Članak indeksiran 27.12.2018. Zadnji put osvježen 27.12.2018.

Ocijenjeno u analizi