Oglasio se drug Mateja Periša! Mislim da znam gdje je Matej, i vjerujem da će on biti pronađen ubrzo! (FOTO)

Izvor/medij: Brzina
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Nestanak Mateja Periša: Prikupljanje klikova eksploatacijom tragedije

-

Međutim tako i vi sami znate svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Ipak je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva i pomalo šokantna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Evo o čemu se radi.

Samim time kako do nas dolazi veliki broj raznih priča i informacija o mnogim dešavanjima u društvu oko nas tako je i ovog puta do nas došla jedna priča koja je sve šokirala. Naime, radi se o tome da je ovo priča koja se tiče momka Mateja Periša koji je svojim nestankom cijeli Balkan digao na noge.

Tako je sada do nas došla informacija koju je podijelio sa nama jedan od njegovih drugova. Naime, on govori kako mu je jako teško prihvatiti kako njegovog druga i da se nada da svi organi rade sve što je u njihovoj moći da se on pronađe. Također je dodao kako on smatra da će se ubrzo sve riješiti.

Da li će se ovo desiti i šta se to krije iza svega ostaje nam da vidimo. Kakav je vaš stav o ovome svemu i šta mislite o cijeloj ovog situaciji možete da podijelite sa nama u komentarima.

Continue Reading

Članak indeksiran 22. 02. 2022 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me