Raskrinkavanje.ba

Mondo.rs → OGLASIO SE HOLANĐANIN KOJI JE PREDVIDEO KATASTROFU U TURSKOJ! Ponovo objavio crne slutnje - Evo koji je datum kritičan

07.02.2023
Tekst članka

Frank Hugerbets iz Harlema u Holandiji predviđa još jedan zemljotres.

Frank Hugerbets iz Harlema u Holandiji izazvao je veliku pažnju u javnosti nakon što je veliki zemljotres pogodio Tursku jer je 3. februara na Tviteru objavio da će ovu zemlju pogoditi zemljotres jačine 7,5 stepeni Rihtera. 

Na društvenoj mreži on je naveo da će do prirodne katastrofe doći u južno-centralnom delu Turske kod Sirije, Libana i Jordana. Hugerbets se ponovo oglasio, ovog puta na Fejsbuku, gde je napisao da može da dođe do snažne seizmičke akivnosti u narednim danima. "Najverovatnije oko 8. februara, najverovatnije magnitude 6. Postoji mala mogućnost većeg seizmološkog događaja. Naknadni potresi nastaviće se u središnjoj Turskoj i mogli bi da dosegnu magnitudu od 5 do 6", napisao je.

 

Hugerbets je "predvideo" katastrofu u Turskoj. Ovu zemlju pogodio je zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihterove skale. Prema poslednjim informacijama, poginulo je više od 5.000 ljudi. Naveo je da je svoje mišljenje vezano za Tursku izneo na osnovu kretanja planeta. 

U stravičnom zemljotresu, koji je pogodio i Siriju, prema poslednjim informacijama, povređeno je više od 20.000 ljudi. U Turskoj je srušeno više od 6.000 objekata. SZO procenjuje i da je oko 23 miliona ljudi u Turskoj i Siriji direktno ugroženo zbog zemljotresa. U Turskoj je proglašena tromesečna vanredna situacija u 10 gradova i regiona najviše pogođenih zemljotresom.

(MONDO)

Članak indeksiran 22.02.2023. Zadnji put osvježen 22.02.2023.

Ocijenjeno u analizi