ON JEDINI ZNA ZAŠTO JE UBIJEN DAVID DRAGIČEVIĆ! Sada je otkrio strašnu istinu! Pozadina svega je jedan debeli račun!

Izvor/medij: Alo
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Nije “konačno otkriveno" zbog čega je ubijen David

Advokat Duško Tomić otkrio je svoja saznanja o slučaju ubistva Davida Dragičevića i tvrdi kako zna zbog čega je mladi Banjalučanin ubijen.

David Dragičević

David Dragičević, Foto: EPA Vladimir Stojković

 

Govoreći o istrazi, Tomić je rekao da je došao do pouzdane informacije da je motiv tog ubistva “hakerski ulazak u jedan račun gde je ogroman novac”. Pošto je bio u advokatskom timu porodice Dragičević, Tomić kaže da je lično upoznao advokatki tim i razgovarao sa Davidovim ocem, Davorom Dragičevićem, u prisustvu istražitelja.

Kamion kojim je terorista počinio masakr

 POGINULO DVOJE DECE KOJA SU IŠLA NA MORE U HRVATSKU! Kamion naleteo na odmaralište i pokosio ljude! TEŠKA TRAGEDIJA!

 

 - Od Davora u prisustvu mog istražitelja sam tražio da mi kaže da li je to tačno. Imam saznanja da je pokojni David kao veliki stručnjak ušao u sistem i otkrio veliki novac, da je promenio šifru, i da tada kada su ga stisli nije znao reći koja je to nova šifra ili nije hteo i da je usled toga izgubio život. Ili su ga ubili pa bacili, ili su ga jurili pa ubili ili je on skočio … to više nije bitno momak je mrtav – kazao je Tomić u emisiji “Izazovi” BN televizije.

Dalje je naveo da mu je tada Davor rekao “da je on znao,i da je tu šifru zaštitio sa pet sistema”.

– Tada sam rekao da o tome moramo da obavestimo i javnost i da idemo do tih laptopa i da se utvrdi čiji je taj novac – čij je novac taj ga je i ubio! Ja sam to i naglasio na jednoj konferenciji. Nakon toga Davor me je pozvao i rekao: “Zaboravi više ovu priču, ti si moj advokat” – rekao je Tomić, navodeći da je Davoru objasnio da je on advokat istine i da je tada došlo da raskola, odnosno razlaza.

 

Žuta kuća

 "ŽUTA KUĆA" I DALJE UBIJA Mladić otišao na operaciju smanjenja želuca, a oni mu IZVADILI MOZAK, SRCE I DELOVE STOMAKA!

 

Duško Tomić je bio u advokatskom timu koji je porodica angažovala u slučaju Davida Dragičevića.

– Ja sam imao punomoć od majke i oca da formiram jedan tim i da idemo ka tome. Ja sam po ličnoj inicijativi prihvatio Antu Nobila kao vrsnoga advokata iz Hrvatske, Zoru Nikadinović iz Beograda, Davor Dragičević je tražio da tu uđe i Ifet Feraget. Krenuli smo jako dobro, međutim, kako je vreme odmicalo imali smo drugačije koncepte. Naš koncept je bio utvrditi istinu. Mi ne možemo da utvrdimo istinu ako se ne približimo policiji i Tužilaštvu, a u startu je bilo nećemo sa njima – podsetio je Tomić.

Saobraćajna nesreća

 TRI LEŠA U TUNELU, OD TOGA JEDNO DETE! Teška saobraćajna nesreća na autoputu: Jezive scene na mestu tragedije!

 

Nestanak Davida Dragičevića je prijavljen policiji 18. marta prošle godine, a njegovo telo je pronađeno 24. marta iste godine na ušću pritoke Crkvene u rijeku Vrbas kod tvrđave Kastel u Banjaluci. Prvobitnom policijskom istragom je utvrđeno da je smrt nastala utapanjem, ali bez elemenata krivičnog dela, da bi tužilac nakon tri mjeseca, 28. juna prošle godine donio naredbu o sprovođenju istrage protiv nepoznatih počinilaca zbog osnova sumnje za ubistvo.

Više detalja o istrazi o ubistvu dvadesetednogodišnjeg studenta iz Banjaluke nema.

Članak indeksiran 11. 06. 2019 Zadnji put osvježen prije 3 godine
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me