Raskrinkavanje.ba

Webtribune → Ono što vam nikad neće reći a morate znati: Sedam glavnih uzroka širenja raka

17.12.2019
Tekst članka

Već 75 godina, američki sistem za negu bolesnika uverava gotovo sve Amerikance da je hemoterapija jedini način da se pobedi rak. Sve to je međutim jedna velika, notorna laž.

Prvo, svi imamo ćelije raka u našem telu. Jedini način na koji lekari mogu da primete ćelije raka je nakon što se nekontrolisano umnože i napadnu neko oslabljeno tkivo.

Tome prethodi duži proces tokom kog se hemijsko „gorivo“ za opaki „rezervoar raka“ u organizam uliva svakodnevno, verovatno svakoga sata, sa istim kancerogenim hemikalijama koje se nalaze u našoj hrani i lekovima. 

Postoji sedam glavnih izvora koji ćelijama raka daju „gorivo“ neophodno da mutiraju, da se umnožavaju i napadaju oslabljene organe i trulo tkivo u ljudskom telu.

Prerađeni mlečni proizvodi – Neki ljudi jednostavno „moraju“ da konzumiraju mleko ili sir. Međutim, nijedna druga životinja na planeti ne pije mleko nakon dojenja, a ne pije ni mleko drugih životinja.

Razmislite o tome za trenutak. Još jedan dobar razlog da se izbegnu sve pasterizovane, homogenizovane „prehrambene namirnice“ je taj što uzrokuju da telo stvara sluz, posebno u crevnom traktu a to dovodi do kancera.

Šećer – pored hemikalija, rak voli šećer. Studija je otkrila jaku povezanost između slatkih, bezalkoholnih pića i 11 različitih vrsta raka, uključujući oboljenja pankreasa, jetre, bubrega i kolorektalne bolesti.

Prerađeno meso – Životni stil baziran na mesu znači da najverovatnije jedete hormone rasta, antibiotike, patogene i parazite i hranu koja uzrokuje da telo stvara mnogo više kiseline kako bi se sve to razgradilo.

Čak i nakon što svi ti enzimi krenu u bitku za vas kako bi razgradili svu tu masnoću, nešto ostaje nesvareno u crevima i truli. Ćelije raka su pametne i idu za tim obolelim tkivom. Samo je pitanje vremena kada će vas napasti.

Zračenje – Još jedno popularno sredstvo koje podstiče rak je zračenje. Većina tumora se smanjuje nakon početnog lečenja, ali zračenje sagoreva i oštećuje vaše organe, kao i zdravo tkivo koje će sada biti meta novih karcinoma. Hemoterapija i zračenje, koje se obično koriste u kombinaciji, su krajnji generatori svih izmenjenih ćelija.

Veštački zaslađivači – veštački laboratorijski šećer uzrokuje gojaznost i rak. Ako svakodnevno konzumirate aspartam i sukralozu, hranite rak upravo onim što mu treba kako bi mutirao, nekontrolisano se množio i zarazio vaše telo. To je vrsta raka kod koje vam ne može pomoći nijedan onkolog. 

Hemoterapija – uništava brzo-rastuće zdrave ćelije, čineći vaše mogućnosti da pobedite bolest gotovo minimalnim, sa stopom neuspeha od 97 procenata.

Preko 75 odsto lekara i onkologa ne bi uzimalo hemoterapiju niti je preporučuju članovima porodice.

Dok hemoterapija uništava zdrave ćelije u vašem gastrointestinalnom traktu i koštanoj srži, ona oštećuje vašu jetru, bubrege, srce i pluća tako da ne mogu da rade svoj posao – i to se naziva „lek“? 

Vakcine – Šokantna nova istraživanja otkrivaju da su MMR vakcine namerno napravljene za širenje karcinoma, jer sadrže ljudske genome abortiranih beba, koji su u laboratorijama modifikovani upravo za svrhu širenje ove bolesti.

Webtribune.rs

Izvori:

SN.cancer.org

Health.OneHowTo.com

NaturalNews.com

Vaccines.news

Moffit.org

Članak indeksiran 12.07.2021. Zadnji put osvježen 12.07.2021.

Ocijenjeno u analizi