Opoziciji u Srpskoj od američke i britanske ambasade isporučen spisak zadataka

Izvor/medij: Koreni
Ocjena: Teorija zavjere Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Opozicija od ambasada nije dobila zadatak za “uništavanje institucija Srpske”

Bezidejna opozicija u Republici Srpskoj, teško pogođena izbornim porazom i gubitkom bilo kakvog političkog kredibiliteta njenog rukovodstva, nastavlja da ispunjava naloge svojih mentora iz ambasada u Sarajevu, a ono što javnost može da očekuje u narednom periodu jesu pokušaji rušenja institucija Srpske i kriminalizacija njene vlasti.

Recikliranje izmišljenih afera, političke presude bez sudskih presuda, pritisci svih vrsta na sudsku vlast samo su dio zadataka koje Jelena Trivić, Branislav Borenović i Mirko Šarović treba da ispune u narednom periodu.

Na nedavnom sastanku navedenog trojca sa zvaničnicima američke i britanske ambasade u Sarajevu jasno im je isporučen spisak zadataka koje moraju da ispune s obzirom da, uz svu moguću i nemoguću podršku, nisu ostvarili pobjedu na opštim izborima u BiH.

Prvi od zadataka jeste kriminalizacija zvaničnika Srpske i napad na Radio-televiziju Republike Srpske, što su opozicioni prvaci kao poslušni đaci počeli odmah da rade uz pomoć bijeljinske fabrike laži BN televizije i svesrdnu podršku pojedinih medija iz Srbije.

Članak indeksiran 11. 11. 2022 Zadnji put osvježen prije 2 mjeseca
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me