Raskrinkavanje.ba

Alo → Otkriven pakleni plan za miting Dodika u Banjaluci, "ludaci" spremni na sve, snage bezbednosti u najvišem stepenu pripravnosti, OČEKUJE SE PAKAO!

03.10.2018
Tekst članka

U sarajevskim naseljima Bistrik, Vraca i Hrasno, trenutno je parkirano između 50 i 60 autobusa koji će u petak krenuti put Banjaluke.

Služba za zaštitu ustavnog poretka Republike Srpske došla je do informacija da će se autobusi kretati preko dva pravca.

Prvi će biti preko Travnika gde će manji deo autobusa kupiti putnike u pomenutom gradu, dok će drugi ići preko Maglaja i Doboja gde se očekuje veći broj putnika.

Uprava za borbu protiv terorizma i ekstremizma RS došla je do informacija da se u međuentitetskim mestima Tešnju i Jelahu, u jednoj porodičnoj kući vrši isplata dnevnica za one koji su spremni da u petak krenu na Trg Krajine.

Dnevnice variraju od toga ko je koliko "lud", što je čovek luđi i spreman veću glupost da napravi, dnevnica je veća.

Takođe se plaća gorivo onima koji idu svojim automobilima, sve ostale pokupiće gore pomenuti autobusi.

Veliki broj elektronskih medija u federaciji je ovih dana više zainteresovan za Banjalučki Trg Krajine nego za svoje probleme, pa su neki izašli u javnost sa naslovima: "Pobeda na njihovom terenu."

Policija je sve dojave proverila i shvatila krajnje ozbiljno.

U petak će međuentitetske linije nadgledati Tim za praćenje i logističku podršku sa civilnim vozilima, koji će pratiti ulazak i izlazak iz entiteta u entitet.

Sve prilaze gradu Banjaluci kontrolisaće Jedinica za podršku, dok će širom grada uz redovnu policiju delovati i Specijalna antiteroristička jedinica sa svojom opremom.

Policija će u Banjaluci u petak biti u stanju pripravnosti broj 1.

Iz MUP-a Republike Srpske poručuju da su spremni da odgovore na sve izazove i da u Banjaluku ne treba dolaziti niko sa lošim namerama.

Članak indeksiran 04.10.2018. Zadnji put osvježen 04.10.2018.

Ocijenjeno u analizi