Otvoreni poziv SIPI: Saslušajte uposlenike iz kampa u Blažuju! “OVO SU ISIL-ovci!!!”

Izvor/medij: Antimigrant
Ocjena: Pristrasno izvještavanje Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Sukob migranata i policije u Blažuju nije bio “napad ISIL-a”

Tragično je da više informacija o migrantskim teroristima ima čaršija, nego korumpirani novinari i državni organi sigurnosti! Najbolji izvor informacija o terorističkom porijeklu tzv. migranata danas imaju domaći uposlenici u migrantskim kampovima, naravno, pod uvjetom da hoće i smiju svjedočiti. Ono što se probilo do čaršijskih priča – zastrašujuće je.

Pored klipova na kojim ubijaju ljude u sirijskom ratu, a koje s ponosom pokazuju, postoje i informacije koje su pojedini tzv. migranti otkrili domaćim uposlenicima u Blažuju. Jedna od takvih priča svjedoči o izuzetnoj fizičkoj spremnosti migrantskih terorista, koja se vidi, recimo, za vrijeme “vannastavnih” sportskih aktivnosti. Davno su neki komandanti bh. Armije (Selmanović, Tigar) primijetili da se tzv. migranti kreću u vojnim formacijama, i da koriste vojni sistem veze i povezivanja.

To zašto bh. organi sigurnosti dosad nisu adekvatno reagirali, to zašto bh. država nije dosad primijenila sistem ekstradicije ovih kriminalnih uljeza, jeste stvar velikosrpske zavjere, gdje se računa da će genocid nad Bošnjacima sprovesti migrantski ISIL. No, konačno bi velikosrpski obavještajci morali razumjeti da će time, i da će tako, unesrećit i srpski narod – ako ništa – novim ISIL-ovskim komšilukom.

Vjerujući da u Sipi i Tužiteljstvu ipak ima većina normalnih službenika, odanih idejama bosanske tolerancije i jedinstva, a nadasve ideji antiterorizma, srdačno preporučujemo saslušanje naših ljudi koji su uposleni u Blažuju i Lipi. Oni su najveći izvor informacija o terorističkom porijeklu bandita koje nam Islamska zajednica i marionetski reis-mufljuz Kavazović predstavljaju kao stralanike i “muhadžire”.

Članak indeksiran 27. 01. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 mjesec
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me