Ovaj Lijek Od Nas Su Krili: Sa Užasnim Bolovima Godinama Sam Se Borila – Sa Ovom Namirnicom Oporavila Sam Kosti I Zglobove Za 10 Dana

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka
Raskrinkano u: Čaj od patlidžana ili lijek za artritis

Artritis je oboljenje vezivnog tkiva koje se najviše apsorbuje na zglobovima ruku , a u ovom poremećaju , imuni sistem napada na hrskavicu I tkivo kostiju .dijelovi ručnih zglobova , šake , te postoje I oboljenja koja su zabilježena na dijelovima ramena , koljena I nožni zglobovi .

 

Najbolji lijek za to oboljenje jeste domaći prehrambeni prozvod koji mnogi od vas jedu . Uzmite jedan srednji patlidžan , te ga isjecite na kolutove I ubacite u prokuhalu vodu . Ostavite da ostoji oko 15 minuta dok se voda ne ohladi , te izdvojite 750 ml vode I stavite u frižider.

 

Ovo je za unutrašnju upotrebu ili piće.

 

Onu tečnost od 1 litra ,odnosno dva decilitra vode što vam je ostalo u nju ubacite oko pedeset ml maslinovog ulja I ohladite te svako jutro popite po jednu čašicu na prazan stomak , te ćete nakon nekoliko dana korištenja primjetiti veliku promjenu na dijelovima koji su oboljeli , te ćete moći da pomjerate svoje zglobove bez ikakvog bola koji je do sada bio prisutan.

Članak indeksiran 12. 01. 2019 Zadnji put osvježen prije 10 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me