Ovaj Lijek Od Nas Su Krili: Sa Užasnim Bolovima Godinama Sam Se Borila – Sa Ovom Namirnicom Oporavila Sam Kosti I Zglobove Za 10 Dana

Izvor/medij: Žena Portal
Ocjena: Teorija zavjere Pseudonauka
Raskrinkano u: Čaj od patlidžana ili lijek za artritis

Artritis je oboljenje vezivnog tkiva koje se najviše apsorbuje na zglobovima ruku , a u ovom poremećaju , imuni sistem napada na hrskavicu I tkivo kostiju .dijelovi ručnih zglobova , šake , te postoje I oboljenja koja su zabilježena na dijelovima ramena , koljena I nožni zglobovi .

 

Najbolji lijek za to oboljenje jeste domaći prehrambeni prozvod koji mnogi od vas jedu . Uzmite jedan srednji patlidžan , te ga isjecite na kolutove I ubacite u prokuhalu vodu . Ostavite da ostoji oko 15 minuta dok se voda ne ohladi , te izdvojite 750 ml vode I stavite u frižider.

 

Ovo je za unutrašnju upotrebu ili piće.

 

Onu tečnost od 1 litra ,odnosno dva decilitra vode što vam je ostalo u nju ubacite oko pedeset ml maslinovog ulja I ohladite te svako jutro popite po jednu čašicu na prazan stomak , te ćete nakon nekoliko dana korištenja primjetiti veliku promjenu na dijelovima koji su oboljeli , te ćete moći da pomjerate svoje zglobove bez ikakvog bola koji je do sada bio prisutan.

Članak indeksiran 12. 01. 2019 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me