Raskrinkavanje.ba

Net hr → ‘OVAJ VIŠE NIJE ŽIV’: Uhićen muškarac koji se smijao dok je snimao stravičnu prometnu nesreću u BiH

22.05.2019
Tekst članka

M.S. iz Tešnja uhićen je zbog nepružanja prve pomoći Milenku Pudaru, pirotehničaru iz Banje Luke koji je poginuo u teškoj prometnoj nesreći kod Mostara, piše Kurir.Podsjećamo, nesreća se dogodila u ponedjeljak, a uhićeni M.S. je snimao i komentirao Pudarovu vožnju nekoliko trenutaka prije sudara. Video je stavio na društvene mreže na što su drugi korisnici posve poludjeli.

 

 

Tijekom vožnje je, što se može čuti i na snimci, govorio da je vozač Hyundaija vjerojatno pijan i smijao se njegovoj vožnji. “Eno ga ide pod autobus” čuje se kako govori na snimci. Nakon sudara je prišao smrskanom automobilu i komentirao: “Ovaj više nije živ”. Mnogi korisnici društvenih mreža osudili su takvo ponašanje.

“Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentaranjem, nije učinio ništa kako bi blicanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču. Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gdje je nestala ljubav čovjeka prema čovjeku?”, napisao je na Facebooku poznanik poginulog Dean Savičić, prenosi Kurir.

Članak indeksiran 24.05.2019. Zadnji put osvježen 24.05.2019.

Ocijenjeno u analizi