Ovako nešto treba HITNO Beogradu! Pogledajte kako se u Ljubljani obračunavaju sa BAHATIM vozačima (FOTO)

Izvor/medij: Objektiv.rs
Ocjena: Lažna vijest Ispravljeno
Raskrinkano u: Javno “prozivanje” na panoima u Ljubljani je marketinška kampanja, a ne dio kazne za prekršaje u saobraćaju

Pogledajte ovaj sjajan način da se stane na put bahatim vozačima

Ljubljana je uvela novine kada je u pitanju borba protiv bahatih vozača koji se parkiraju na mestu koje je predviđeno za vozila soba sa invaliditetom. Ovaj genijalni postupak vlasti lavnog grada Slovenije postao je hit na društvenim mrežama, a mnogi pozivaju i Beograd da uradi isto.

Naime Ljubljana je rešila da svaki bahati vozač koji stane na mesto rezervisano za automobile osoba sa invaliditetom “osvane” na gradskom panou sa navedenim učinjenim prekršajem, kako bi svi znali o kome se radi.

 

Ova kako su je mnogi korosnici društvenih mreža prozvali “tabla srama” je sjajna stvar i mnogi pozivaju Grad Beograd da učini isto, jer svedoci smo mnogo fotografija kako se mnogi vozači sa svojim besnim limuzinama parkiraju na mesta predviđena za osobe sa invaliditetom.

BEOGRAD danas slavi Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu!

“U Ljubljani osim što te novčano kazne zbog parkiranja na mestu za invalide i slično, osvane ti i ime na gradski pano sa učinjenim prekršajem, da zna celi grad da si govedo. Bravo Ljubljana”, glasi teks Tvita koji je postao glavna stvar na Tviteru.

Pogledajte Tvit i pišite nam u komentarima da li bi voleli da se ovako nešto nađe i u Beogradu:

 

 

Izvor: Objektiv.rs

Članak indeksiran 24. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 11 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me