Ovo je čovjek koji će ZAMIJENITI DODIKA u Srpskoj!

Izvor/medij: CIK
Ocjena: Klikbejt
Raskrinkano u: Od sukoba u Opštinskom odboru, do “čovjeka koji će zamijeniti Dodika”

Prema informacijama s terena, zbog unutrašnjih trvenja i sukoba oko kandidata i pozicija na listama, Opštinski odbor SNSD-a u Stanarima je u potpunom rasulu i haosu.

Predsjednik OO-a SNSD-a Stanari, narodni poslanik Goran Jerinić izgubio je većinu u Opštinskom odboru SNSD-a još na prošloj sjednici OO-a SNSD-a, održanoj 7. februara 2020. godine. Nezadovoljni članovi oborili su sve njegove prijedloge kadrovskih rješenja, piše na svom blogu narodni poslanik Nebojša Vukanović.

Prve žrtve koje su izgubile funkcije zbog novonastale situacije bili su Nedeljko Đekić, dotadašnji sekretar OO-a SNSD-a i direkor JZU Dom zdravlja Stanari, te Ostoja Stevanović, donedavno potpredsjednik OO-a SNSD-a Stanari i predsjednik Skupštine opštine Stanari.

Osjetivši se ugroženim, a naročito želeći da zaštiti Nedeljka Đekića od revolta članstva, Goran Jerinić pokušao je da slomi otpor nezadovoljnih članova Opštinskog odbora SNSD-a u Stanarima prijetnjama i ucjenama pa su pojedini članovi bili kažnjavani smanjenjem plata uz prijetnje otkazima. Međutim, to je samo pojačalo revolt članstva pa je došlo do potpunog rasula i u mjesnim odborima.

Stanarski SNSD-a opterećen je velikim korupcionaškim aferama koje potresaju općinu Stanari. Upućeni tvrde da iza svega stoji predsjednik OO-a SNSD-a Stanari i narodni poslanik Goran Jerinić, koji koristi aktuelnog načelnika opštine Dušana Panića kao marionetu i pogodan alat za ispumpavanje novca iz budžeta Opštine.

Članak indeksiran 10. 09. 2020 Zadnji put osvježen prije 7 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me