Ovo je Lekina vikendica iz pakla, u njoj se navodno desilo silovanje Danijele Štajnfeld (VIDEO)

Izvor/medij: Alo
Ocjena: Dezinformacija Ispravljeno
Raskrinkano u: Seksualno nasilje kao povod za klikbejt naslove

Kuća koja krije mračne tajne, barem prema rečima Danijele Štajnfeld u kojoj ju je, kako tvrdi, 7. maja 2012. godine silovao glumac Branislav Lečić, nalazi se na obroncima Beograda u Ritopeku.

Velelepna kuća od oko 300 kvadrata sa savršeno uređenim dvorištem i okućnicom i istom takvom ogradom u vlasništvu je popularnog glumca, a iako slovi za vikendicu i nalazi se u vikend naselju prigradskog naselja opštine Grocka, zapravo je prava pravcata kuća iz bajke, opremljena za život, a ne za vikend odmor.

Kupio ju je, kako smo saznali, od kolege Bogdana Diklića pre desetak godina i predstavlja pravu oazu mira, udaljenu na tridesetak minuta od gradske vreve.

Branislav Lečić

Dejan Briza Alo.rs

POGLEDAJ GALERIJU

Prodavačica iz jedine radnje u centru ovog prigradskog mesta nije znala ništa o Lečiću, baš kao ni njene kolege. Slučajni prolaznici rekli su nam da u naselju sigurno nije, jer da jeste, oni bi znali. Uputili su nas u vikend naselje koje se nalazi na brdu.

Jedna vremešna gospođa, koja nam se predstavila kao Eva, a koju smo jedino zatekli u tom trenutku ispred velelepnih vikendica, uputila nas je ka Lečićevom domu.

- To vam je ova ovde, sa visokom drvenom ogradom. Lepa, velika kuća. Nju je kupio od Diklića pre desetak godina. Stalno ga viđam, mislila sam čak i da se preselio tu - rekla nam je gospođa, koja, kako kaže, tu živi skoro četiri decenije. Pamti i prošlog vlasnika.

- Dok je Bogdan Diklić bio vlasnik te kuće, stalno je dolazio kod nas na kaficu, sedeli smo u dvorištu. Dovodio je i svoju ćerkicu Sofiju. Lečić nije nikada bio, ali fin je i on. Tih i kulturan. Uglavnom ga viđam u kolima - kaže Eva za „Alo!“ i dodaje:

- Nikada ga nisam videla u ženskom društvu. Uvek je sam. Ranije je dolazila i njegova bivša žena Nina, i njihov sinčić dok je bio mali, ali otkad su se razveli nisu bili - kaže ona.

Kuća Branislava Lečića u Ritopeku

Alo! / V. Marković

POGLEDAJ GALERIJU

Novine čita, upoznata je sa informacijom koja je ovih dana odjeknula kao bomba.

- Ma, to su gluposti. On je tih i miran čovek. Nikada ga nisam videla ni sa jednom ženom, a pogotovo nisam čula da su se dešavale takve stvari ovde. Mnoge se žrtve sada javljaju i pričaju šta im se desilo pre deset godina, a ja se pitam šta su čekale do sada - kaže Eva, Lekina komšinica iz vikend naselja.

Nedaleko od Lekine vikendice, sreli smo jednog čoveka koji nije želeo da se fotografiše, ali nam je u prolazu dobacio:

- Ma, svaka kuća krije neku mračnu tajnu, pa verovatno i njegova. Ko će ga znati šta se tu radilo, ali to nije moj posao. Volim ga i cenim kao glumca, ali ako je stvarno silovao tu mučenu devojku, onda treba da bude u zatvoru - rekao nam je on.

Članak indeksiran 13. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me