Ovo je sve što vam treba umesto lekova: Stari recept protiv holesterola i hipertenzije!

Izvor/medij: Stil
Ocjena: Pseudonauka Prenošenje lažnih vijesti Ispravljeno
Raskrinkano u: “Amiški recept” nije lijek protiv raka, visokog pritiska i holesterola 

Sve sastojke koji će vam pomoći imate u svom domaćinstvu

Nedavna studija objavljena u časopisu "Cancer Causes and Control" ustanovila je kako među američkim Amišima gotovo uopšte nema slučajeva raka i da su oni najzdraviji ljudi u Americi. Osim što jedu zdravo i prirodno, Amiši ne puše, ne piju, puno fizički rade, ali i sami uzgajaju svoju hranu primenjujući organske metode uzgoja čime dobijaju zdravo voće i povrće, mlečne proizvode i meso. Donosimo recept koji koriste Amiši i koji može da izleči razne bolesti, ali i da pojača imuni sistem.

Zahvaljujući ovom receptu smanjiće vam se krvni pritisak, ali i visoki holesterol. Sve što treba da uradite je da koristite ovaj lek sedam dana i rezultati će vas zaprepastiti. Najbolja stvar kod ovog leka je što je vrlo jednostavan i lak za napraviti, a potrebne namirnice su lako dostupne, piše naturalandheathyworld.com.

Lek za hipertenziju i visoki holesterol

Sastojci:

Komad narendanog đumbira

čen belog luka (narendani)

kašika jabukovog sirćeta

kašičica meda

kašika soka od limuna

Stavite sve sastojke u blender i mešajte ih 30 sekundi pri velikoj brzini. Zatim procedite tečnu smesu i rashladite tokom pet dana.

Kako ga koristiti

Preporučuje se konzumacija kašike ove smese pre doručka ujutru i kašika pre večere. Ne preporučuje se konzumiranje više od tri puta dnevno. Bićete zaprepašćeni rezultatima. Krvni pritisak i holesterol će se smanjiti, a bićete sveži i puni energije.

Članak indeksiran 28. 02. 2023 Zadnji put osvježen prije 6 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me