Ovo je TAJNA koja se krila u slučaju Mateja Periša! Sada se sve zna, a policija je potragu privela kraju! Zar se ovo desilo? (FOTO)

Izvor/medij: Brzina
Ocjena: Klikbejt Dezinformacija
Raskrinkano u: Nestanak Mateja Periša: Prikupljanje klikova eksploatacijom tragedije

-

Međutim tako i vi sami znate svakog novog dana javlja veliki broj priča o mnogim stvarima koje se dešavaju u društvu oko nas. Ipak je prije nekoliko dana do nas došla jedna jako zanimljiva i pomalo šokantna informacija koja je mnoge iznenadila i mnogi kada su ovo vidjeli ostali su u šoku. Evo o čemu se radi.

I pored raznih priča koje dolaze na našu adresu jedna od tema o kojoj se priča u cijelom Balkana se tiče mladog momka koji je nestao u novogodišnjoj noći i od tada mu se gubi svaki trag te samim time niko ne zna gdje je on. Tako je do nas sada došla jedna informacija koja je sve šokirala.

Naime, radi se o tome da je u ovom slučaju postojala jedna tajna koju niko nije znao sem porodice i policija i to se krilo cijelo vrijeme od svih te samim time ljudi nisu znali. Šta se to krilo i o čemu se radi ipak se još uvijek ništa ne zna ali je ipak ta informacija iscurila u javnost.

Šta se tačno krije iza tog svega i šta nas očekuje na kraju ove priče ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome svemu što smo sada podijelili sa vama. Pišite nam u komentarima ispod.

Članak indeksiran 22. 02. 2022 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me