Raskrinkavanje.ba

Infopedija → Ovo je tajna koju su svi čuvali dugo godina: Naučnici priznali svima da će uskoro sve mrtve moći vratiti u život. Pogledajte kako će se to uraditi

02.01.2021
Tekst članka

Ovo je pitanje koje se skoro svaki dan provlači i skoro sve zanima. Tema je i priča je ta da se svi pitaju mogu li se mrtvi vratiti u život i nastaviti sa nama živjeti.

Napravljeno je istraživanja od jedne strane naučnika koji su sada odlučili ipak da idu orak dalje i to u ovoj potrazi da se vidi da li je moguće da se desi regeneracija mozga kod osoba koje su dugo vremena već sada klinički mrtve.

Naime sada nauka kod reanimacija osoba koje su mrtvih sada se iz sasvim nekih drugih aspekata i tome i o tome se na drugi način raspravlja sada.

Naime kako se sada počelo uveliko pričati i govoriti o postupku oživljavanja osoba počet će se dešavati nekoliko mjeseci koji su sada pred nama. Ove terije će brzo početi da se sprovode sada to jeste da se desi testiranje i to na klinički mrtvim osobama da bi se mogla isprobati sada reanimacija mozga i situacija oko toga. Proces će se sprovoditi po svemu sudeći u Americi jer je Amerika dobila odobrenje za testiranje i pri tome će sada da uestvuje preko 20 osoba koje su sada klinički mrtve i probat će ih vratiti i da nastave tamo gdje su stali.

 

Članak indeksiran 26.02.2021. Zadnji put osvježen 26.02.2021.

Ocijenjeno u analizi