Raskrinkavanje.ba

Webtribune → OVO VAM NIKO NIJE REKAO, A OPASNO JE: Ukoliko vidite ovaj procep unutar lubenice, odmah je bacite! Evo i zašto…

13.03.2017
Tekst članka

Lubenice spadaju među najpopularnije voće na svetu. Ovo sočno voće sa tvrdom korom predstavlja osvežavajuću poslasticu leti pošto sadrži puno vode i hranljivih materija.

Lubenica takođe ima malo kalorija ali puno hranljivih materija, što je čini savršenom namirnicom za mršavljenje. Ljudi uglavnom pljuju koštice kada jedu lubenicu ali niko ne bi to radio kada bi znao koliko su one zdrave.

Čaj od semenki lubenice je odličan za zdravlje vašeg srca i može tretirati brojne bolesti i stanja, uključujući i kancer.

Semenke su takođe efikasne protiv povišenog krvnog pritiska i arteroskleroze, te takođe mogu tretirati i druge zdravstvene probleme.

Kao što možete videti, lubenice su izuzetno hranljive i zdrave i zbog toga bi trebale btiti deo vašeg režima ishrane. Kako, pak, znati da li ste izabrali pravu?

Da li ste u skorije vreme kupili lubenicu koja ima pukotine unutra u sredini? Ukoliko primetite procepe u mesnatom delu voća, odmah je bacite!

To pokazuje da je ta lubenica stvorena veštačkim putem i da nije zdrava za konzumiranje.

Lubenice sa procepima u sredini se povezuju sa tumorima i neurološkim poremećajima, zbog čega biste trebali da se držite podalje od njih.

Webtribune.rs

Članak indeksiran 23.08.2022. Zadnji put osvježen 23.08.2022.

Ocijenjeno u analizi