OxyMax – stabilizovani tečni kiseonik

Izvor/medij: Zdravi nam bili
Ocjena: Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Dvije neistine ne čine istinu: Zaštitne maske ne uzrokuju rak

Kiseonik je život

Nedostatak kiseonika

Uzimanje kiseonika i izbacivanje ugljendioksida osnovna je životna funkcija svake ćelije. Ćelije koriste kiseonik za pretvaranje hranjivih materija u hemijsku energiju (ATP). Na nedostatak kiseonika najosjetljivije su upravo ćelije srca i mozga, tj. one koje imaju najveće potrebe za energijom. 

Zbog važnosti kiseonika u ćelijskim procesima proizvodnje energije i uspostavljanja homeostaze, sve se češće primenjuju tzv biooksidativne terapije. Terapija kiseonikom ili oksi – terapija je oblik lečenja koji koristi kiseonik u elementarnom ili molekularnom obliku u cilju lečenja raznih bolesnih stanja i za jačanje imunološkog sistema. Bio-oksidativne terapije kao terapeutski pristup imaju cilj da povećaju sadržaj kiseonika u krvi, u svrhu lečenja specifičnih bolesti koje su rezultat oslabljenog imunološkog sistema (definicija terapije kiseonikom iz američke Medicinske enciklopedije).

image001

Cilj bio-oksidativne terapije je:

a) ukidanje /promena stanja ili procesa koji su prouzrokovani nedostatkom kiseonika u telu (npr. astma, udisanje dima i plinova, izloženost smogu, pušenje, respiratorne bolesti, gangrena…)

b) ubrzanje lečenja i oporavka nakon traumatskih povreda/ infekcija putem povećanja količine kiseonika u telesnim tkivima (npr srčani/moždani udar, infekcije mekih tkiva i kostiju, upalne promene na tkivima, ozlede i prelomi, povrede kože ..)

Primenom stabilizovanog kiseonika kao jedne od bio-oksidativnih terapija, postiže se povećano vezivanje kiseonika za hemoglobin i njegovo povećano prisustvo u ćelijama, povećava se proizvodnja ATP-a (ćelijska energija), pospešuje se odstranjivanje anaerobnih mikroorganizama, poboljšava se absorbcija vitamina i minerala, veće koncentracije kiseonika u kapilarama poboljšavaju cirkulaciju krvi (jako važno kod ishemijskih bolesti srca, oslabljene cerebralne cirkulacije, nakon moždanog udara i sl.), podstiče moždane procese, ublažava teškoće sa disanjem. 

Ohy Max (stabilizovani tečni kiseonik) u kombinaciji sa Organik Nonijem pokazali su se kao najefikasnija preventiva od raznih srčanih problema i udara, šloga i sličnih oboljenja.

U slučajevima kada se ovakav problem desi, brojna iskustva su pokazala veoma pozitivne rezultaze u lečenju, naročito ako se odmah, nakon nastupanja problema, koriste ovi suplementi. Svi oboleli od srčanog udara ili šloga koji su koristili i koriste terapiju sa Ohy Maxom i Nonijem stanje njihovih tegoba je vidno popravljeno i stabilizovano.

Primena i doziranje: 20-60 kapi dnevno (zavisno od toga da li se koristi kao preventiva ili lečenje) ukapanih u čaši vode, raspodeljenih u nekoliko doza. Oxy Max kapi kiseonika potrebno je uzeti na prazan želudac (20-30 minuta pre obroka) i uvek razređene u čaši izvorske ili filtrirane vode.

Osim Oxy Max kiseonika u kapima, CaliVita ima i jači kiseonik u kapima, Low Deuterium Oxy kristal koji se koristi 10 – 30 kapi dnevno na isti način kao i Oxy Max.

Oxz Max

Ohy kristal

 

Članak indeksiran 20. 05. 2021 Zadnji put osvježen prije 1 godina
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me