Oženio Je Curicu Od 4 Godine – Kad Saznate Razlog, U Nesvijest Ćete Pasti, MAJKA Blagosivala Brak

Izvor/medij: Nezavisni portal
Ocjena: Klikbejt Prenošenje lažnih vijesti
Raskrinkano u: Degutantni klikbejt na račun djevojčice sa leukemijom

U SVIJETU IMAMO VELIKI BROJ VIJESTI O KORONA VIRUSA, A ODLUČILI SMO DA NAS DA SE MALO OPUSTIMO UZ JEDNU LIJEPU ALI EMOTIVNU PRIČU.

Može se konačno nešto lijepo pročitati na durštvenim mrežama. Nađe se pokoja lijepa vijest koja nabaci osmijeh na lice čovjeku, odnosno vrati vjeru u život kao i nadu da postoji bolje sutra.

 

Mi vam donosimo jednu priču iz bolnice u današnjem članku, malo ljudi je čuilo, ali radi se o jednom heroju, kao i čovjeku velikog srca.

 

Radi se o Abi Snejder, ona samo 4 godine ima, jedna mala djevojčica koja je od akutnog oblika teške bolesti oboljela, ono što je najgore da se sa tom bolešću naprosto rodila, osuđena je boriti se s njom cijelo svoje djetinstvo.

Novorođenčad pogađa pretežno, rijetko kad starije osobe. Mala Abby svoje vrijeme u bolnici provodi besprekidno, sprijateljila se s doktorom čije ime je Met Stounie, vodio je karton ove djevojčice.

Abi se toliko vezala za doktora da je rekla da bi se voljela udati za njega.

Kad je doktor čuo za ovu njenu tajnu, oni su organizovali vjenčanje u sobu, sa pravom tortom, prstenom, balonima. Majka joj je bila oduševljena radi toga, a djevojčica je od sreće bila ushitrena. Napokon joj se ispunila želja, a Met nije siguran koliko će Abi još poživjeti, a ovo je najmanje što je mogao za nju uraditi.

Članak indeksiran 16. 10. 2020 Zadnji put osvježen prije 5 mjeseci
Raskrikavanje.rs Istinomjer.ba Analiziraj.ba NewsMavens.com Raskrinkavanje.me